Mennyire kérnek pofátlanul nagy összeget a szülésért a dokik? Most majd visszavesznek, hogy ezzel foglalkozik a kormány, vagy ugyanúgy megvágják a kismamákat?
Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 14:05
11/17 anonim válasza:
14.37-es vagyok. az én dokim (még) nem pénz éhes, ez fontos volt és az is hogy jó szakember legyen. ha be kellesz hívni munkaidőn túl a kórházba akkor azért azt illik honorálni. én éppen ezért gondolkodom csak 20-30 ezerben, szemben a 80-100ezerrel.
én megfogadtam őt, nem kérdeztem árat, nem is mondaná meg azt mondták. nekem vannak eü. gondjaim, nem vagyok már fiatal sem, és éppen emiatt szerettem volna ha egy orvos tart szem előtt!
12/17 anonim válasza:
Nem ciki! Miert nem szulsz az ugyeletesnel alapban? Most nem azert de az osszes orvos orvos. Abbol a penzbol vejhetsz valamit a babadnak! Az egyik ismerosom fizetett az orvosanak a szulesert, ejjel 2kor kellett ugrasztani, a doki tiszta bunko volt es nem foglalkozott vele. Akkor erdemes fizetni??
13/17 A kérdező kommentje:
Előre semmiképpen nem adnék neki pénzt, de nem tudom mit csináljak. Kérdezzek rá az összegre, ha őt felkérném mennyit kérne, vagy hagyjam a fenébe és majd szülök, akinél szülök?
2010. júl. 8. 15:06
14/17 anonim válasza:
Szerintem hagyd, de vegulis ez a Te dontesed.
15/17 anonim válasza:
Én 1 éve szültem fogadott dokinál,én nem kérdeztem hogy mennyit kér,ő meg magától nem mondta.Így annyit adtam amennyit gondoltam.Szerintem ne kérdezd meg,adj amennyit tudsz.Utólag már csak nem fogja azt mondani,hogy kér még rá x összeget.
16/17 anonim válasza:
még mindig a 14.37-es vagyok. engem nem érdekelne mennyit kér. annyit adok amennyit tudok és jónak gondolok. 30-nál semmiképpen sem többet!
érdeklődj másoktól, de ne kérdezz rá. gondolom attól még normális lesz veled!
17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, akkor körbekérdezek.
2010. júl. 8. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!