Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire kérnek pofátlanul...

Mennyire kérnek pofátlanul nagy összeget a szülésért a dokik? Most majd visszavesznek, hogy ezzel foglalkozik a kormány, vagy ugyanúgy megvágják a kismamákat?

Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 14:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy megy minden tovább.

Tiszta pénz, adó nélkül. Szuppppi.

2010. júl. 8. 14:10
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi nem változik, és erről leginkább mi tehetünk, mert mi "kapattuk" el őket ennyire.
2010. júl. 8. 14:11
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Amíg van, aki fizet amgánrendelésért és utána még ad 50-100 ezret, vagy hagyja, hogy a dokija pofátlanul nagy összege mondjon,addig minden marad , ahogy volt.

Egyszerűen el lettek kapatva az orvosok, aok meg hülyék lennének nem kihasznáni.

2010. júl. 8. 14:16
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Én egyik gyerekem születésénél sem fogadtam dokit!

Könnyű szülések voltak, a dokik, maximálisan segítőkészek!

Pedig 2 különböző kórházról van szó!

Szóval nekem 2 tök ingyen szülésem volt...

2010. júl. 8. 14:16
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én dokim nagyon népszerű jó orvos.Ő soha senkinek nem mondta még magán uton sem mennyit kér.Beérte annyival amennyit kapott,ha kapott.Ha akarunk adni ugyis adunk.Itt a hangsuly azon van,hogy előre közlik mennyi.És oda adják a 80-100ezreket.A barátnőmnek ezért a pofátlanságért nem volt orvosa.És láss csodát,császárral szült mindenki kedves volt vele és ingyen van egy babája.
2010. júl. 8. 14:17
 6/17 anonim ***** válasza:
82%

szerintem sem változik semmi. ezt csak azért hozták fel hogy lássuk: milyen szupi az új kormány...no de könyörgöm az elmúlt évek alatt miért nem foglalkoztak ezzel?

ez már így marad. valljuk be, aki akarja úgyis odaadja. aki dokit fogad annak számolni kell azzal hogy valamit valamiért! (én is így vagyok vele, bár én max 30-at fogok adni a dokinak. )

2010. júl. 8. 14:37
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első lányomnál 100 e volt, előre megmondta... a magánrendelés 8 e alkalmanként. am ásodik szülésemen csak szülésznőt fogok fogadni, nem lesu ennyi pénzünk.
2010. júl. 8. 14:39
 8/17 anonim ***** válasza:
86%
Lehet hogy hulye kerdes de miert adtok penzt nekik? Ez a dolga! OLyan nincs hogy azzal jobban banok aki tejel, mert akkor mi a p****nak tette le az orvosi eskut? Engem ez nagyon bosszant... Az hogy a maganrendelesen lehuz az meg ok, azt en is kifizetem, de hogy a szulesert??
2010. júl. 8. 14:51
 9/17 A kérdező kommentje:

Ki vagyok ezen akadva. Nekem is magándokim van, mert elég nehezen jött össze a baba. Már előre félek, vajon ha megkérdezzük, hogy mennyi lesz, hogy mit fog mondani. Nem lenne korrektebb, ha azt mondaná, amennyit gondolunk és nem szabna tarifát????

És ha nagyon sok, akkor egyszerűen azt mondom neki, hogy köszi, akkor nem kérjük és majd szülök az ügyeletesnél? Nem ciki az már?

2010. júl. 8. 14:53
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
És még ami bosszantó, hogy mindezt ugye közkórházban kéri el. Mert ha azt mondaná, hogy oké, itt dolgozom egy magánklinikán, magánorvosokkal és nővérekkel stb. és ennyi meg annyi az ára a szülésnek, azt mondom oké. Aki megteheti menjen odé. De ez így tényleg pofátlanság!
2010. júl. 8. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!