Mennyire kérnek pofátlanul nagy összeget a szülésért a dokik? Most majd visszavesznek, hogy ezzel foglalkozik a kormány, vagy ugyanúgy megvágják a kismamákat?
Ugyanúgy megy minden tovább.
Tiszta pénz, adó nélkül. Szuppppi.
Amíg van, aki fizet amgánrendelésért és utána még ad 50-100 ezret, vagy hagyja, hogy a dokija pofátlanul nagy összege mondjon,addig minden marad , ahogy volt.
Egyszerűen el lettek kapatva az orvosok, aok meg hülyék lennének nem kihasznáni.
Én egyik gyerekem születésénél sem fogadtam dokit!
Könnyű szülések voltak, a dokik, maximálisan segítőkészek!
Pedig 2 különböző kórházról van szó!
Szóval nekem 2 tök ingyen szülésem volt...
szerintem sem változik semmi. ezt csak azért hozták fel hogy lássuk: milyen szupi az új kormány...no de könyörgöm az elmúlt évek alatt miért nem foglalkoztak ezzel?
ez már így marad. valljuk be, aki akarja úgyis odaadja. aki dokit fogad annak számolni kell azzal hogy valamit valamiért! (én is így vagyok vele, bár én max 30-at fogok adni a dokinak. )
Ki vagyok ezen akadva. Nekem is magándokim van, mert elég nehezen jött össze a baba. Már előre félek, vajon ha megkérdezzük, hogy mennyi lesz, hogy mit fog mondani. Nem lenne korrektebb, ha azt mondaná, amennyit gondolunk és nem szabna tarifát????
És ha nagyon sok, akkor egyszerűen azt mondom neki, hogy köszi, akkor nem kérjük és majd szülök az ügyeletesnél? Nem ciki az már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!