Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Autós kismamik! Meddig vezette...

Autós kismamik! Meddig vezettetek, és a végére mennyi hely volt a kormány és a pocakotok között?

Figyelt kérdés
Én már közelgek a 39. héthez, de még vezetek. Csak az aggaszt egy picit, hogy a kormány és a hasam közöztt kb 3-4 cm van. Az övet becsatolom, félig az egyik lábam alatt, de már így is kicsit szorongva ülök be a kocsiba. De sajna muszáj!!
2009. szept. 9. 09:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a 28 hétben járok, még vezetek, de már nekem sincs 10cm a kormány és a hasam között.

Azt nem értem, hogy miért így csatolod be az övet. Nem használsz övterelőt? Terhesen amúgy máshogy nem is szabadna vezetni! Én már kezdetektől használom, semmi problémám nem is volt eddig és nem érzem kényelmetlennek. Főleg ha "muszáj" vezetned, érdemes lenne/lett volna beszerezned (akár kölcsönkérned) egyet.

2009. szept. 9. 09:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajna nem volt senkinek, és csak az utolsó egy hónapban nőtt ekkorát a hasam. Eddig simán tudtam vezetni, még nekem is több mint 10 cm volt. Nem gondoltam, hogy ekkorát fog nőni a végére!!
2009. szept. 9. 10:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Én végig vezettem (39. héten született a fiam). A 34. héten még 750 km-t haza Varsóból. A nadrágok/bugyik fix része volt leginkább kényelmetlen a végén, mert ahogy ültem, az, ahol az elasztikus rész kezdődik a varrásnál már nyomott a legtöbb ruhámon. Elférési gondjaim nem voltak, pedig nagy volt a pocim, mégis, valahogy olyan szögben voltam az autóban, hogy az volt az egyik legkényelmesebb póz nekem! (Peugeot 206).
2009. szept. 9. 10:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Én most 28 hetes vagyok és imádok vezetni! Anyukám anno a szülésre is bevezette az autót, mert ő is annyira szeretett vezetni! :)
2009. szept. 9. 10:28
 5/8 anonim ***** válasza:
én végig szerettem volna vezetni, de kb. 1 órája éppen hátulról belém jött egy trailer. megrántott erősen az öv és nagy megilyedtem, azonnal görcsbe állt a gyomrom. 16 hetes vagyok, ha csak pár centi lett volna a kormány és a pocim között akkor baj van, szerencsére volt hely. én a mai után átgondolom az eredeti elképzelésemet, mely szerint addig vezetek amíg csak tudok. Egyébkén lehet venni magzatvédő övet, azt javaslom a bátor kismamáknak. üdv.
2009. szept. 9. 12:14
 6/8 anonim ***** válasza:
én a 40.hétig, azaz a szülésem napjáig vezettem, pont mentem POSE vizsgálatra és mivel hideg volt fújt a szél (január eleje)ezért mentem kocsival, aznap már haza sem engedtek, délutánra megszületett a picim, szóval bevittem magamat szülni :D
2009. szept. 9. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még szülés előtt két nappal is autót vezettem, bementem a munkahelyemre meglátogatni a munkatársaimat. Mindenki csak hüledezett :-) De nem volt semmilyen panaszom és még az öv is beért :-)

2009. szept. 9. 14:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az autózás körül is fölösleges para van, mint oly sok egyéb téma körül. Én is az utolsó napig vezettem, igaz az már 12 éve volt. Most újra szeretnék kisbabát, de most is vezetnék. A baj csak avval van, hogy a többi autós igen agresszív és furcsa dolgok történnek az utakon. Az élet veszélyes üzem. Amikor engem tiltani akartak a vezetéstől, mindig azt mondtam, hogy gyaloglás közben pedig a fejemre eshet egy tégla. Szóval a hátralevő 1 hetedben csak óvatosan! Vigyázz Magatokra és könnyű szülést kívánok Neked!
2009. szept. 9. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!