Nem várt menstruáció előtti napon való görcsölés lehet a beágyazódás jele?
Arra lennék kíváncsi, hogy valaki tapasztalt-e alhasi görcsölést (hol erősebben, hol nagyon enyhén, szinte elmúlóan) a nem várt menstruáció előtti napon úgy, hogy aztán abból később baba lett?
Ha minden igaz, 13 nap telt el az ovulációm óta, lehetséges, hogy ilyen későn érződik a beágyazódás (úgy tudom, hogy 7-12 napon belül történik általában)?
Vagy ez a menstruáció előszele?
Elég pontosak a ciklusaim (31 naposak), és ha a menstruáció előtti görcsölés megjelenik, nem szokott már elmúlni addig, amíg meg nem jön. Ezért is furcsállom a helyzetet.
Köszönöm a tapasztalatokat! :)
26/L
Szia!
Én tegnapra nem vártam, ma picit görcsölgetek. Tegnap reggel csináltam egy one step tesztet, amin elég hamar megjelent a 2. Csík halványan, de nem tudtam eldönteni, hogy tényleg az e, vagy a reagens helyét látom, pár óra múlva a csík még halványabb lett...
Persze ez az egy tesztem volt, és külföldön nyaralunk... úgyhogy most várakozok...vagy megjön, vagy nem, de akkor az első utam a tesztvásárlás lesz 😂
Egyébként a pms és a terhesség jelei/tünetei hasonlóak...sajna nem lehet őket megkülönböztetni.
Köszönjük szépen a drukkot, olyan izgatott vagyok már 😍 kedves utolsó előtti: neked gratulálok a pozitív teszthez!!!💓
Alig bírok már várni 🥰
Hú, akkor neked is nagyon nagy drukk!😁
Nem bírtam ki, csináltam ma reggel tesztet, 25-ös érzékenységű X-epil-t, de negatív lett 😭 viszont még mindig nem jött meg
X-epil nem a legjobb, ráadásul 25ös...nem a legérzékenyebb. Szerintem vegyél 10-est, és másik márkát. Vagy akár vegyél 2 különböző márkájú tesztet.
Megy a drukk!!!! 😘
Rendben, pár nap múlva megismétlem egy 10-es érzékenységűvel :) Predictor Early-ről van nektek tapasztalatotok? Jókat olvastam róla.
Még annyi "tünet" lett azóta, hogy míg az utóbbi néhány napban totál száraz volt a hüvelyem (a bugyin sem maradt semmi), addig a ma reggeli wc-zésem során egy nagy adag fehér folyás került a wc-papírra, olyan volt, mint a testápoló. Ez nem tudom, hogy jelenthet-e valamit, főleg, hogy a tünetek is mindenkinek mások de azért gondoltam, leírom :)
Nagyon köszönöm nektek a drukkot csajok, aranyosak vagytok 🥰
Na csajok? Mi a helyzet nálatok?😊
Nekem egyelőre még mindig nem jött meg 😍 valószínűleg holnap reggel tesztelek egyet Predictor Early-vel🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!