Az normális hogyha csak gyógyszerrel bírom ki a menszeszt?
Figyelt kérdés
Akárhányszor megjön annyira fáj hogy muszáj gyógyszert bevenem, én tudom, hogy ez normális a görcsölés de az enyém durvább és aggódom, hogy van e valami bajom. Kérdezősködtem e felől és valaki azt mondja meg se érzi valaki azt mondja hogy enyhén görcsöl csak.2018. dec. 30. 23:00
1/7 anonim válasza:
Egy nőgyógyász nekem egyszer azt mondta, hogy a görcs gyulladást jelent - tehát a legjobb nem csak szimpla görcsoldót bevenni (pláne nem NoSpát, ami a doki szerint erősíti a vérzést), hanem olyat, aminek gyulladásgátló hatása is van, pl. Cataflam vagy Fortedol.
2/7 anonim válasza:
Görcs enyhítésére én cickafarkteát iszok, keserű, de fel lehet dobni borsmentával.
3/7 anonim válasza:
Nekem azt mondta a nőgyógyász, hogy normális, és nincsen semmi bajom, van akinek nem fáj annyira, másoknak meg igen, pedig az elején én is aggódtam. Jó sok éve menstruálok már és az első napot csak gyógyszerrel bírom ki, pedig bírom a fájdalmat, de ez durva.
4/7 anonim válasza:
Minden alkalommal nekem is be kell vennem gyógyszert. Egy algoflex fortet meg egy nospát szoktam. És meleg vizes palackot teszek a hasamra.
Amúgy valóban így van, minden ember más, minden nő más így ezt is máshogy éljük meg.
5/7 anonim válasza:
Endometriózis okoz ilyen panaszokat. Nézz utána! Sajnos a legtöbb esetben csak laparoszkópos bekukucskálással lehet megállapítani - a jó hír, hogy egyből meg is lehet szüntetni.
6/7 anonim válasza:
Teljesen normális!Az egyik ismerősöm minden menstruációjakor elájult mert olyan szintű volt a hirtelenség és a fájdalom,ne aggódj én sem bírom gyógyszerrel.Drazsés Cataflamot ajánlom
7/7 anonim válasza:
Az hogy másnál is van - ráadásul ájulásig - az NEM normális! Ki kell vizsgáltatni, mert simán lehet endometriózis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!