Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pericardiális folyadék a 30....

Pericardiális folyadék a 30. héten a pici szívénél. Mit jelenthet? Volt már valakinek ilyen?

Figyelt kérdés
4ml, kissé tágult kamrák ennyit tudok. Az egyik orvos szeri t felszívódhat nem kell vele törődni a másik szerint vsáazár, és down kór jele. Prena tesztet csináltattunk mert 1:117lett az kockázat.teljesen jó ih mellett. A prena negatív lett, azt mondták ez elég...
2019. jún. 6. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok orvos,de nekem negativ genetikai teszt után a 19.(!) héten genetikai uh- n vastag nyakiredőt mértek + agyi cisztát láttak. Rámijesztett a doki hogy ez két gyanujel a downra... 19. Hét, ne felejtsük. Na,amnio ,rettegés,2 hét múlva negativ eredmény. Mit akarok ebből kihozni? Nem vagyok orvos ,de a 30.héten ne akarják már nmindenféle sz@rral ijesztgetni a kismamákat!!!! valószinű valami kis folyadékgyűlem van ott,ami fel fog szívódni. Ha a szív uh -os nem mondott semmi rosszat ,neki kell hinni.
2019. jún. 6. 19:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Prena negativ akkor nem hiszem hogy down, voltatok külön magzati szivultrahangon? De ezek miatt önmagukban nem kell aggódni. Folyadék mindenkinek van.
2019. jún. 6. 20:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Tegnap leküldtek (Debrecen) annyit mondott a doki nem.kell vele foglalkozni. Ennyivel letudta ;( akartam volna még kérdezni de kb kitesékelt. Áramlás rendben....toxémia hyanúval fekszem bent 3hete. Minsen héten volt uh. Keddik nem is mondták. (Előtte is volt 12, 22, 26genetika és magánban önszorgalomból voltam 14héten)
2019. jún. 6. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Facebookon azt írtad, hogy már biztos a diagnózis. Ki diagnosztizálta akkor, ha az orvos szerint nem kell vele foglalkozni?

Igen, felismerem a hölgyet, több fórumon is jelen van facen, mert sajnos problémás a terhesség. És nem bántásból kérdezem, csak ott tényleg tényként közlöd, hogy down-os baba anyukája leszel, itt meg negatív prenarol írsz és arról, hogy az orvos szeri t nem kell vele foglalkozni.

2019. jún. 6. 21:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Ma az ügyeletes orvos.. Felkerültem nstk miatt (nem.jók), este 7kor,és ő ténykémt adta elő.
2019. jún. 6. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!