A jobb mellemből- ha megnyomom- átlátszó folyadék jön ki. Mitől lehet? Előfordulhat, hogy hormonprobléma? / 3 missedem volt/
Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 13:52
2/7 anonim válasza:
Prolaktin túltermelésre utal. Mindenképp menj orvoshoz, mert ha így van, az nem jó, és kezelni kellene.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Az a legszebb az egész történetemben, hogy a nőgyógyim egyik missed után sem küldött el hormonprofil vizsgálatra. Már van egy hatéves kisfiam, mégis rögtön a genetikai problémák lehetőségét vetette fel. Szerintetek?
2011. dec. 7. 14:14
4/7 anonim válasza:
Érdekes. Ezt a dolgot viszont mondjad neki, mert ez is lehet oka a sikertelenségnek. Vagy ha így sem akar kivizsgálni hormon téren, akkor keress fel egy másikat.
5/7 A kérdező kommentje:
Mindenképp másik orvoshoz megyek, mert a sok hálás pénz ellenére is finoman szólva tojt a fejemre. Tudom, nem kellene orvost játszanom, de kissé elkeserítő, hogy nem " alapvizsgálatokat" javasol, mint hormon, pajzsmirigy, IR, hanem rögtön kimondja z ítéletet- genetikai gond. Hogyan születhetett egészséges gyermekem akkor, ez nem fér a fejembe. Vagy csak butus vagyok...
2011. dec. 7. 14:29
6/7 A kérdező kommentje:
Bocsi- kimondja az ítéletet-lemaradt a betűm..tényleg buta lehetek..
2011. dec. 7. 14:31
7/7 anonim válasza:
Prolaktin túltermelés és endometriózis tünete is lehet. Mindenképpen ki kell vizsgálni, valószínűleg köze van a missed abokhoz is. Keress egy másik orvost ha ezzel nem vagy megelégedve, én is váltottam és csak áldom az eszem érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!