Akik sokat híztam mennyi idő után ment le a plusz felesleg?
Szia ! Először is azt kell tisztázni hogy mi a 17 kiló ?
Vizesedsz?
Vagy esetleg olyan brutal jó etvagyad van, hogy esetleg attól hiztal meg?
Ne értsd félre nem akarlak megbántani , de nagyon nem mindegy !
24 hetesen a Baba és a járulékai “” nem tesznek ki több kilót tehát ezért jó lenne tudni hogy husiba/ zsirba hiztal vagy tényleg az van hogy vizesedsz és az teszi ki ezt a sok pluszt !
Én is 24 hetes vagyok 4 kiló plusznál járok és nekem már most szólt a védőnő hogy vigyazzak a kilokkal ... na persze majd pont ebben az állapotban számolgatni fogom a kalóriát , nem?
Na jó ésszel eszem ... igyekszem, viszont nálad azért tényleg kicsit soknak érzem ezt a pluszt , de hogy a kérdésedre is válaszoljak amennyiben vizesedsz az szülés után szinte azonnal lemegy ... viszont ha ez a plusz husi/zsirretegben értendő akkor bizony nem valószínű hogy olyan hamar lemegy , persze a baba súlya, magzatviz, méhlepény , plusz ver.... ezen dolgok súlyával kevesebb leszel rögtön szülés után , de ha husiba hiztal meg X kilót az bizony nem valószínű hogy azonnal el fog tűnni !
Nem probaltal meg diétát tartani ?
Volt már terheleses cukor vizsgalatod vagy csak most lesz ?
Lehet érdemes lenne tartani a terhességi cukrosok dietajat, meg ha nem is vagy cukros , hiszen igazán meg csak most fog elkezdeni gyarapodni a súlyunk , tehát tényleg lehet hogy 30+ lesz nálad a vége !
Első gyerekkel 57-ről 82-re híztam, 2 hónappal szülés után már 60 kg voltam (nem akartam tovább fogyni). A másodikkal 59 kg-mal estem teherbe, a végére 85 lett. Vele 4 hónap alatt a kezdő súlyomnál voltam, és sajnos azóta is fogyok. 1 éve szültem, most örülök ha 53 vagyok. Semmi diéta, semmi sport, rendesen étkezem mégis olvadnak le rólam a kilók.
A nagyot 11 hetes koráig, a kicsit 4 hónapos koráig tudtam szoptatni.
Szia! 75 kilorol indultam es 96 voltam 41 hetesen. Szülés után egyből lement 13 kg. (83 voltam.) Én is nagyon vizesedtem!
Most 8 hónapos a kisfiam és 65 kg vagyok :)
Mondjuk én régen is ennyi voltam, a 75 kilos inditas is sok volt már. Tehát 31 kg-al vagyok kevesebb mint szülés napján 8 hónapja. Szoptatok azóta is. Valószínű ennek is köszönhető.
Én 70 ről indultam 95 el mentem szülni most kb 75 lehetek 15 hónapos a kislányom.
Vizesedtem is a vége fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!