Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy a babámnak...

Lehetséges, hogy a babámnak ropognak az izületei, és azt hallom?

Figyelt kérdés

Tegnap nagyon megijedtem és kérdeztem is itt, hogy mi lehet ez, de most pont a gyomromnál rúgdos és tisztára olyan , mintha a bokája ropogna.

Lehet ilyen, vagy ez baj?

2008. nov. 12. 14:22
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy 36. héten vagyok .
2008. nov. 12. 14:28
 2/13 anonim ***** válasza:
46%
Hello!Ha ilyesmit tapasztalsz,akkor miért nem fordulsz dokihoz?Szerintem ő jobban megnyugtatna,mint az itt kapott válaszok.Én még ilyesmiről nem halottam.....
2008. nov. 12. 14:33
 3/13 A kérdező kommentje:

Azért, mert gondoltam olyan valaki válaszol, akinek volt ilyen tapasztalata, mert előfordulhat. Majd hétfőn megyek dokihoz , ma itt volt a védőnő és azt mondta ő ilyet még nem hallott, de talán valaki itt az oldalon hallott már ilyet!

Amúgy köszönöm a választ, a dokinak mindenképp mondani fogom.

2008. nov. 12. 14:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze,én nem akartalak megbántani,bocsi ha az történt.Én mindenért a dokih.szaladtam,de az se jó.Remélem minden ok lesz.boldog 4 hetet még.1 v.ok
2008. nov. 12. 14:48
 5/13 A kérdező kommentje:

Kösz a választ, nem bántódtam meg, csak nekem minden izületem ropog gyerekkorom óta, anyunak is volt térdműtétje, ezért félek, hogy neki már most ropog.

Hát majd hétfőn megkérdezem.

2008. nov. 12. 14:54
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia!Ez engem is érdekelne,mert én is hallom,meg érzem a kezemmel,hogy amikor rugdos,mintha kattognának,ropognának a kis csontjai,vagy izületei!Ha megkérdezed megírnád mit mondtak?Én már többször hallottam!De most nagyon megijedtem,mert azt hittem ezt mindenki érzi..

36 hetes vagyok

2008. nov. 12. 15:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Lányok, nyugi! Szerintem magzati korban még olyannyira puhák az izületek, hogy azok nemigen ropognak. Lehet, hogy nem megnyugtató a válaszom, de most, hogy én is a 34. hétbe léptem, annyira átrendeződtek a beleim, hogy sok rugásnál kurtyog, kattog. Nem ezt hallhatjátok?
2008. nov. 12. 16:23
 8/13 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, mit hallunk,mert a beleknek puhább hangjuk van , ez pedig szabályosan csontropogás hang.

Eddig mindig tudtam,ha a belek voltak, de ez most tisztára csonthang.

Bár a levegő is érdekes hangokat tud produkálni.

Majd megérdeklődöm hétfőn a dokinál.

2008. nov. 12. 17:45
 9/13 anonim ***** válasza:
ird meg légyszi,h mit mondott a doki.pussssz
2008. nov. 14. 09:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is hasonló problémával küzdök, csak eddig nem tudtam megfogalmazni a kérdést. amikor nagyon erősen mocorog én is, sőt már a párom is hallottunk fura pattogó hangot, csak én a hasam aljáról. A védőnőm azt mondta, hogy valószínűleg a bőröm reped!?
2008. nov. 16. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!