Hogy mondjam meg a férjemnek hogy babánk lesz?
Akkor hogy lehetnek terhes ha nem szakadt ki?
Voltam orvosnal terhes vagyok es mindig vedekeztunk akkor csak kiszakadt
Hagyjátok! Itt mindenki védekezés mellett lesz terhes.
Kérdező, eléállsz, és közlöd vele. Házasok vagytok, nem dugó partnerek. Elvileg ez jelent valamit.
Remek házasság lehet.
Egyébként meg mit parázol? Esetleg a te hibádból szakadt ki?
Szivem, bénán húztad fel a gumit, és terhes maradtam. - kb igy.
Amugy nem ertem, hogy szakadhat ki a gumi. 15 éve élek nemi életet, mindig gumival védekeztem, soha egyetlen partnerem sem szakitotta ki, nem volt nem kívánt terhességem és amikor megszakítással védekeztünk a párommal kb 5 évig akkor sem estem teherbe.
Óvszerszakadás:
Nekem többször is szakadt már..
Ne kérdezzétek hogy ( megfelelő síkosítóval is)
Nem hiszem el, hogy egy házasságban ez gondot kell okozzon.
Elvileg ez feltételez egy olyan kapcsolatot ami stabil, őszinte viszony.
Én már a gyanakodásnál elmondtam volna.
Mindegy hogy mondod
Nem ezen múlik
Nekem is szakadt mar ki gumi. Nem lehetetlen ez. Az mar attol inkabb, hogy ezt valaki ne vegye eszre. Ha keletkezik egy kis szakadas es a surlodas fenall (ki-be) akkor az nagyobb lesz. Az meg azert feltuno, ha mikor kihuzza a csavo, akkor kikandikal a bre.
Na de ez csak az en tapasztalatom, nem lattam en se mindent. Lehet ugy is ki tud szakadni, hogy szabad szemmel nem veszik eszre.
Kerdezo, egyszeruen csak mondd meg neki.
Vacsora közben.
- Milyen napod volt drágám?
- pont olyan mint mindig. Az ügyfelek ma is teljesen hülyék voltak. Nálad?
- Valami hasonló. Aztán meló után elmentem bevásárolni, szokásos bolond vénasszonyokat kerülgetni a Tescoban. Jah, és kiderült, hogy terhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!