Van valakinek egy jó ötlete arra, hogyan mondjam el a férjemnek a jó hírt, ha pozitív lesz a teszt?
Első gyermekeknel vettem egy kinder tojást, óvatosan szetszedtem és a játék helyére tettem egy üzenetet! "gratulálok, Apa leszel!"
Majd nagy nehezen visszacsomagoltam. Ezt kapta mikor hazaerkezett.
A második babára nagyon sokat vártunk. Úgy szerettem volna hogy ha hazajon munkából megmondom neki h nézd a kisfiunk rajzolt vmit a hasamra... Es a sok irka firka mellett lett volna egy sziv a povakomnal, és egy nyíllal odairtam volna hogy kisteso..
Mivel hétvége volt és otthon volt, együtt vittük be a tesztet reggel az ágyba, úgy keltettuk
Drágám, terhes vagyok a barátodtól! - ez tuti maradandó élmèny lesz!
De egyébkènt a legjobb ha mondod, hogy szeretnél csinálni egy tesztet és nézzétek meg együtt az eredmènyt
Én az elsőnél egy ruharendelést mutattam neki, hogy szerinte jók lesznek-e ezek a ruhák. Nem értette, minek mutogatom, mert sosem kérem ki a véleményét öltözködésben. Persze csak kismamaruha volt a kosaramban, ő meg majd’ leesett a székről. 😄
A másodikat a nagylánnyal mondtuk el, lefotóztam a “ma tudtam meg, hogy nagytesó leszek” feliratú babakártyával és amikor hazaért a férjem a munkából, mondtam neki, hogy csináltam egy nagyon cuki képet a gyerekről és nézze meg. 😊 Itt is volt nagy meglepődés.
Hat nem tul kreativ az enyem de igy alakult :)
Egyutt mentunk dokihoz. A nőgyógyász megvizsgalt adott a kezembe egy papirt es atkuldott UH-ra.
A ferjem kint vart kerdezte miujsag. Mondtam menni kell UHra ennyi. Bementem UH-ra es ott dobogott a kisszive a babanak😍
Megkerdeztem bejohet e a ferjem mondtak igen. Konnyes szemmel teptem fel az ajtot es hivtam be. Visszafekudtem az agyra es mar o is latta a babankat. Egy Apa leszel hagyta el a szamat es csorogtak a konnyek😄😄😄
Nem igy terveztem igy alakult :)
Nem banom.
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!