Kortebaba kérdése:
Szerintetek csak beképzelem, vagy pozitív? 7napja késik, nem reggeli első teszt .
2019. ápr. 23. 16:41
2/14 anonim válasza:
Hát 7 nap késés után nem így kellene egy pozi tesztnek kinéznie.
3/14 anonim válasza:
Szerintem is pozitív, de azért csinálj 2-3 nap múlva még egy tesztet, hogy erősödik e.
4/14 anonim válasza:
Hát halvány de Szerinten is pozitív.
5/14 anonim válasza:
Mindenképp csinálj egyet reggeli első vizeletből. 7 nap késés után nekem leugrott a második csík de persze ez senkinél nem egyforma.
6/14 anonim válasza:
Ismeteld meg. Olyan mintha elázott volna. Vegyel egy masik fajtát.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, pár nap mulva megismétlem más fajtával :) (és reggel)
2019. ápr. 23. 17:10
8/14 anonim válasza:
En csinalnek ujat, ezt meg nem vennem pozitivnak, nekem tul vastagnak tunik a csik. Lehetett esetleg kesobb az ovud? Mennyire pontos a ciklusod?
9/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvosom hogy azért ilyen halvány mert annyira az elején vagyok hogy alacsony a hormon szint , jövőhét hétfőn ismételjem meg , ha terhes vagyok akkorra szépen látszódnia kell majd .
Ez a ma reggeli: [link]
2019. ápr. 24. 08:44
10/14 anonim válasza:
Hat ez mar eleg egyertelmu 😊 Valoszinuleg kesobb fogant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!