Nagy veszélyt jelent ha fűszereset ettem 6. hetesen?
Most járok a terhességem 6.hetében, és a Családi ebéd igen fűszeresre sikeredett ( vendegsegben voltunk), és most gorcsolget a hasam... Így is félek, hogy Elmegy, mert nehezen jött össze... Ilyenkor mi segíthet?
Előre is köszönöm!
Atya Isten
Ha az oregano jó lenne magzatelhajtásra sokat azzal próbálkoznának abortusz helyett
Azóta szeretem a csípőset. Nem, a tejem sem csíp utána
* enned
Egyébként meg gondolod akkor az emberek fizetnének 30 000-et abortuszra ha egy fahéjas csigától el lehetne vetèlni?
Köszönöm szépen a segítséget, de nem értem miért kell így viszonyulni máshoz, aki még csak most fedezi fel ezeket a dolgokat.
Több empátiával is lehetne lenni, ugyanis senki sem profiként, a kisujjából kirazva mindent lett kismama.
Okosabb dolog lenne az ilyen kétségeidet felírni, és a dokiddal megbeszélni. Ő megnyugtatóbb választ tud adni.
Btw. A barátnőm evőkanállal ette az erőspistát a terhessége alatt, és gyönyörű, egészséges 2,5 éves lánya van.
Ja és.. tényleg nem kell elhinni minden butaságot a neten.
Köszönöm szépen a segítséget, de nem értem miért kell így viszonyulni máshoz, aki még csak most fedezi fel ezeket a dolgokat.
Ezt a tehesség előtt kellett volna felfedezni... Mondjuk biológia órán.
Ha az oregánó vetélést okozna az olaszok kihaltak volna 😀
Terhesen annyi Bolognai ettem, amennyit láttam, egészen a 24. hétig amikor kiderült a gdm. Utána is főztem, csak rizzsel. Az egy kicsit kiábrándító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!