9. hétbe lépek, és már egy nadrágomat nem tudom begombolni! Azt olvastam, hogy 9hetes terhességet nem is lehet külsőleg észre venni! Akkor hogy is van ez?
Ez a puffadás miatt lehet. Észre sem veszi az ember, csak azt hogy nem tudja begombolni a nadrágját.
Ez természetes. Nő a méhed.
Én is nagyon fel voltam puffadva ilyenkor, s már nekem sem volt jó pociban a naci, de bandázzsal oldottam meg a helyzetet! Aztán úgy a 12-14.hétre elmúlt, s onnan ha lassan is, de már tényleg kezdett nőni, kerekedni olyan kismamisan a poci!
Szóval türelem! Ez az időszak is elmúlik, s akkor elkezd nőni valóban a hasad!
26 hetes kismama
Én meg a 8. hétbe lépek,de 1 nardágom sem tudom begombolni!
Csak a játszós nacik kényelmesek,abban meg azért ciki az utcán flangálni!
Hála még nem híztam egy dekát sem,a sok hányás és émelygés kikészít.
Ez még tuti a puffadástól van nálunk, az igazi pocak szerintem 12-14. héttől látszódik.
Olvastam egy várandós könyvben,hogy a 8-9.héttől szűknek érezhetjük a nadrágainkat! :)))
Szóval természetes jelenség!
Kb. a 10. hétig én is puffadtam, magamhoz képest nagy is volt a pocakom, én is inkább kismama nadrágot vettem fel. Aztán a puffadás eltűnt és a 21-22. hétig szinte semmi sem látszódott rajtam!
Most már viszont igazán látszódik. :)
27 hetes kismama
Szerintem a puffadás miatt van ez,de lehetséges, hogy neked előbb látszódik.Nincs 2 egyforma terhesség.:)
Én 17 hetes vagyok és az eddigi nadrágjaim mind jók,még...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!