Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A szextől a zárt méhszáj...

A szextől a zárt méhszáj elkezdhet kinyílni? Mi nyílhat? (pl hormon)

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
A spermiumban lévő prosztaglandin beindíthatja a szülést, akkor nyílhat. És az orgazmus méhösszehúzódást is okoz, attól is megindulhat.
2010. júl. 7. 19:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Még a múlt héten zárt voltam és eddig nem nagyon voltunk együtt apával:) de most nagyon kívánom a szexet azért kérdeztem. 33h km
2010. júl. 7. 19:13
 3/3 anonim ***** válasza:

A prosztaglandin felpuhítja a méhszájat, az orgazmus valóban összehúzódásokat, vagy csak egy egybefüggő keményedést okozhat, de ettől még nem indul be a szülés a 33. héten, főleg, ha minden rendben van amúgy, és az orvos nem tiltott el valami okból a szextől.

Mi nagyon szerettük volna, ha már beindul (a második babánál), és kívántam is, de nem segített. Másfél órán át lettek 5 perces fájásaim, amik aztán leálltak, pedig ez már a 38-on volt. (És előtte is rendszeresen együtt voltunk). A baba tudja, mikor akar jönni. Szerintem a szex és minden más praktika akkor segít, ha már amúgy is éppen beindult volna...

2010. júl. 7. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!