Készül valaki a 12. heti ultrahangra? És izgul? Ki mikor ment elöször 4d-re?
Én 10 hetes vagyok két hét mulva megyek.
Köszönöm!
Szia!
Én 9 hetes vagyok és éppen 3 hét múlva megyek:) Igen, nagyon izgulunk, mert lombikbabánk van és nagyon rossz lenne ha valami miatt nem maradna velünk, annyi rémtörténetet hall az ember.
De persze ilyenre gondolni sem szabad, MINDEN RENDBEN LESZ:)
Szia!Én 11 hetes vagyok :)Jövő hét elején megyek a 12.heti uh-ra.Már nagyon várom,és nagyon izgulok.6 évet vártunk a babucira.A 4d-re a héten akarok időpontot kérni áll. itt 1 héten belül adnak.Gyulára fogok menni kb.15-be fog kerülni.
Ti mit szeretnétek,kisfiút vagy kislányt?
Én a szívem mélyén lányt,de már 3 x álmodtam,hogy kisfiam lesz,és annak is nagyon örülnék :)Vagyis teljesen mindegy csak egészséges legyen :)
Boldog babavárást nektek!!!
Köszönöm szépen.A kombinált teszt az milyen?Nekem mindegy hogy fiu vagy lány csak egézséges legyen.Mi két évet vártunk a Babára.
Sok egézséget kivánok mindenkinek és gratulálok a Babákhoz!
Szia! Én a 12. héten kombinált teszten voltam, ahol volt egy hosszú ultrahangos vizsgálat, mindent jól megnéztek a picin, dvd-re is felvették. (Ez nem 4d-s volt.) Illetve vért vettek tőlem, amellyel a Down-kórt, illetve még két nagyobb betegséget vizsgáltak. Nekem ez szintén 30.000 Ft-ba került, de jók lettek az eredmények, így megnyugodtam, nekem megérte. Amúgy nagyon izgultam.
4D-re én csak a 25. héten mentem, akkor már mindene olyan igazi kisbabás volt, nagy élmény volt, és kiderült, hogy apára hasonlít a kislányunk. :)
27 hetes kismama
Köszi szépen!
de ha kb a 16-18 hét körül megyek akkor azért látni már hogy megvan e mindene?És hogy fiu e vagy lány?
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!