Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes ultrahangra ment...

Hány hetes ultrahangra ment be veletek először az apuka? Milyen élmény volt?

Figyelt kérdés
:)
2009. jún. 25. 13:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal, rögtön az elsőnél, én a mávba jártam terhesgondozásra. A Margitba állítólag csak akkor, mikor már nem hüvelyi az ultrahang, a harmadik hó után.

Az apáknak leírhatatlan élmény, nagyon tudnak érdeklődni, főleg a technikai rész iránt és mohón vizslatják, tényleg jól nézi e a doki, megvan e mindene a babónak.

2009. jún. 25. 13:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

18 hetes uh-n volt. Nagy élmény volt az biztos, mert már akkor teljesen ugyan olyan volt mint az apja. Még a doki is megjegyezte :D

2009. jún. 25. 13:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem az összes uh-n ott volt.

Az elsőnél még nem csinált semmit, mert még szívhang sem volt, de a következőnél, amikor már kis ufófejű 10 hetes babácska volt, elkönnyezte magát :)

2009. jún. 25. 13:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem a 12. heti uh-on volt először, nagyon meg volt hatódva és csodálkozott, mert nem hitte, hogy ilyen jól és ennyi minden látszik majd. Illetve hogy BAbácska már ilyen mocorgós és aktív. nagyon nagy élmény volt neki asaját bevallása szerint. Utána is jött mindegyikre.
2009. jún. 25. 13:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

az én párom is az elejétől jött velem.ő elöbb látta mint én ;D (nem forditotta felém a doki a képernyőt,igy én akkor nem láttam,de a kövinél már ficánkolt rendesen)

egyébbként egy leirhatatlan élmény nekik,ne engedd hogy kihagyja,legalább egyre vidd el magaddal.

31 hetes

2009. jún. 25. 14:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem 22hetesen jött először.nagyon örült,meghatódott,és utána 2hétig mindenkinek azt mesélte,mekkora kukija van a kisfiának:)

31hetes km

2009. jún. 25. 14:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Velem a 28. héten jön el a 4D-s UH-ra. Eddig nem is nagyon erőltettem, mert még úgy érzem, mindig nem tudatosult benne, hogy apa lesz. Viszont 16. héten voltam már 4D-n és a képek láttán rögtön mondta, hogy a köv. ilyennél mindenképp ott szeretne lenni. De mi még az apás szüléssel is hadilábon állunk...

26 hetes km

2009. jún. 25. 14:45
 8/11 anonim ***** válasza:

hát az apás szüléssel mi is hadilábon állunk,de nem is igazán beszélünk róla.nem akarom eröltetni,de az ultrahangra mindenképp vidd el magaddal,legalább egyszer,mert nagyon nagy élmény a számukra.

Boldog pocakosodást!

31 hetes km

2009. jún. 25. 14:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Már a legelsőre bejött velem.

Hihhhhetetlen közös élmény volt ez nekünk!!!

Láttuk a kis szívét dobogni! Felejthetetlen!!!!!

2009. jún. 25. 14:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon jó volt olvasni őket! :) Boldog babavárást mindenkinek, illetve akinek már megszületett, sok boldogságot a Babóhoz! :)
2009. jún. 25. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!