Hány hetes ultrahangra ment be veletek először az apuka? Milyen élmény volt?
Azonnal, rögtön az elsőnél, én a mávba jártam terhesgondozásra. A Margitba állítólag csak akkor, mikor már nem hüvelyi az ultrahang, a harmadik hó után.
Az apáknak leírhatatlan élmény, nagyon tudnak érdeklődni, főleg a technikai rész iránt és mohón vizslatják, tényleg jól nézi e a doki, megvan e mindene a babónak.
Heló!
18 hetes uh-n volt. Nagy élmény volt az biztos, mert már akkor teljesen ugyan olyan volt mint az apja. Még a doki is megjegyezte :D
Az én férjem az összes uh-n ott volt.
Az elsőnél még nem csinált semmit, mert még szívhang sem volt, de a következőnél, amikor már kis ufófejű 10 hetes babácska volt, elkönnyezte magát :)
az én párom is az elejétől jött velem.ő elöbb látta mint én ;D (nem forditotta felém a doki a képernyőt,igy én akkor nem láttam,de a kövinél már ficánkolt rendesen)
egyébbként egy leirhatatlan élmény nekik,ne engedd hogy kihagyja,legalább egyre vidd el magaddal.
31 hetes
nekem 22hetesen jött először.nagyon örült,meghatódott,és utána 2hétig mindenkinek azt mesélte,mekkora kukija van a kisfiának:)
31hetes km
Velem a 28. héten jön el a 4D-s UH-ra. Eddig nem is nagyon erőltettem, mert még úgy érzem, mindig nem tudatosult benne, hogy apa lesz. Viszont 16. héten voltam már 4D-n és a képek láttán rögtön mondta, hogy a köv. ilyennél mindenképp ott szeretne lenni. De mi még az apás szüléssel is hadilábon állunk...
26 hetes km
hát az apás szüléssel mi is hadilábon állunk,de nem is igazán beszélünk róla.nem akarom eröltetni,de az ultrahangra mindenképp vidd el magaddal,legalább egyszer,mert nagyon nagy élmény a számukra.
Boldog pocakosodást!
31 hetes km
Már a legelsőre bejött velem.
Hihhhhetetlen közös élmény volt ez nekünk!!!
Láttuk a kis szívét dobogni! Felejthetetlen!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!