Ti paráztatok a vetéléstől korabterhesen?
Előző vagyok aztán ahogy haladt a terhesség azért már nem izgultam annyira, viszont az egyik barátnőmmel / kolléganőmmel pont egyszerre voltunk terhesek, Ő egy héttel volt előrébb. A 27. héten egyszer csak nem mozgott a babája reggel , ment egyből az orvoshoz és már halott volt. Na , úgyhogy innentől kezdve megin elkezdtem félni.
Sajnos végig lehet baj. De arra kell gondolni, hogy nem lesz.
Persze. Mindenen izgulok, mindentől félek második babát várom, 25.het minden rendben. De most a másodikkal jobban feltem/felek mint az elsonel.
Először a korai vetélés, aztán a genetikai vizsgálatok, utána a koraszülés, aztán a szülés miatt. Ha megszuletik utána meg azért aggódik az ember örökre. Szóval ennek sosincs vége. Ezt az anyaság. :)
Első terhesség spontán fogant. Mindig vártam valamit. Vártam a szivhangot majd a genetikait, vartam a 24 hetet mert onnantól van esélye ha bármi történne, vártam a 30.hetet mert onnantól már 90% feletti esélyei vannak. De folyamatosan féltem. Szerencsére nem volt gond.
Most a testvért várjuk, 1.5 évig próbálkoztunk és időközben kiderült hogy Pcom + Inzulinrezisztenciam van így gyógyszereket kell szednem és diétát tartanom. Most emiatt félek nagyon, hogy minden rendben legyen, jelenleg 9hetes vagyok.
Az egész terhesség alatt lehet baj, de úgy érzem én is ha már eddig eljutottunk nem fog. De persze nagyon félek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!