Akinek hematóma miatt volt vérzése, milyen vérzés az?
Figyelt kérdés
Lehet hogy nem folyamatosan van , hanem pár nap szünet után újból ? Élénk ,piros vér?2019. máj. 27. 12:28
1/3 anonim válasza:
Nagyon sötét és darabos. Legalábbis az enyém olyan volt.
2/3 anonim válasza:
Nem, nem élénk, inkább sötétbarnás, pecsételős enyhébb esetben, darabosabb durvább esetben, esetleg vetélés előjeleként.
Nekem a kisfiam hematóma mellett maradt meg hál'istennek, azonnal kaptam progeszteront, két hétig fel sem állhattam, így szépen lassan felszívódott, a fiam pedig élt és virult ott bent. Pénteki nap láttam sötétbarna foltot a bugyimon, még aznap látott doki, így megmenekült a terhesség.
Most októberben szintén pozitív tesztjeim voltak, 6 hetesen viszont élénkpiros sok vérrel elment a baba. Össze sem lehetett téveszteni.
3/3 anonim válasza:
Nekem nem volt darabos. Ömlött belőlem az élénkpiros vér. Volt néhány nap szünet is néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!