Haematoma, vérzés, ciszta is van. Nálatok hogy alakult?
8 hetesen elöntött a vér. Gyorsan mentem is az orvoshoz. Akkor nem látott haematómát, a babának szívverés, tehát minden rendben. 1 hét fekvés 24 órában, duphaston, magne b6, c vitamint magamtól szedek.
1 hét múlva újabb UH, baba rendben, nőtt 1cm-t, viszont felette egy 15x5mm-es vérömleny látható, kis placentaleválás. Petefészeknél 4x4cm-es ciszta, de ezzel most nem kll foglalkoznunk, mondta az orvos. Újabb 1 hetet kell 24 órában feküdnöm. Aggódom, de úgy érzem erős a baba. Erős vérzésem 1-2 napig volt, utana 5 napig alig lathato rózsaszín a wc papíron. Jópár napja nem latok vérzésre utaló jelet.
A duphastont 3x2-vel kellett szednem az első héten, de most 3x1-et mondtt a doki. Ez is idegesít, hogy csökkentette az adagot, merthogy feküdnöm kell. Most vagyok a 9+3. héten.
Tapasztalatokat várok!
3.gyerekkel többször vérezgettem.haematóma is volt.az vérzett ki folyton.Duphastont szedtem 3×2-t a 21.hétig..
nem lett baj.most 8.hónapos
1/3-as: azért csökkentette mert úgyis fekszem.
Én úgy tudom a ciszta "védi" a babát, hormont termel. Előtte lévő héten se haematómát, se cisztát nem láttunk, gondolom azért csokkentette a duphastont. Azért izgulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!