17 hetesen mennyire biztos hogy kislányt mondtak?
Még nem 100 %, igaz nekem 16 hetesen 2 naposan mondták először hogy kislány, és azóta már többször is voltam uh-n, és még mindig nem nőtt ki a kukaca :-)
26 heteske
Szia! Ez attól is függ, hogy milyen felbontású ultrahanggal nézték. Ha modern, nagy felbontásúval, akkor biztosabb, de nem 100%, mert a kisfiúknál előfordul, hogy a combjuk közé szorítják a kis kukacukat és így nem igazán lehet kivenni. Szerintem ha a következő ultrahangnál is lányt látnak akkor már biztosabb, de ugye hallottunk már meglepetéseket. :)
Minden jót nektek!
Szia!Nekem 16hetesen kislányt mondtak,18hetesen is,és most 20hetesen meg mintha leszálloba lenne vmi...
2hét mulva megyünk 4D-sre,és gondolom,h ott már biztos lesz minden.Ugyhogy nem biztos,h kislány lesz a tied sem.
Szia
Nekem 18.heti Uh-n azt mondták kislány, majd a 25. héten 4D-n már kijelentették, hogy puncis...
De ha nem mutatja magát premier plánban akkor még bármi lehet. Előfordulhat hogy a combja közé fogta a fütyköst, és még a heréi sem szálltak ilyen idősen le.
A párom kisfiút várt volna, de így sikerült, így is örülünk, amúgy nagyon szép ruhácskákat vettünk már!
Boldog babavárást
29 hetes kismama
hat ha megmutatta a "lába közét", akkor 99%, ha a doki tippelt, akkor ugye kevesebb.
amugy ritkan tevednek szerintem, mi 4 kulonbozo ultrahangon voltunk, mind a negyen megkerdeztek, hogy tudjuk e, hogy mi lesz, es mind a negy helyen fiut mondtak, pedig akkor meg nem szalltak le a herék, szóval szerintem hihetsz a dokidnak. meg ha nem lenne benne biztos, valoszinuleg ugy mondta volna, hogy "jo eselyjel lany" nem pedig ugy, hogy "kislany lesz" :D
Sziasztok!
Nagyon köszi a válszokat végülis mindegy csak szeretném már nevén szólítani de nem merem még.Marad a kicsim stb.
A doki azt mondta az alakjából így ítéli.
Mindenkinek boldog és egészséges babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!