Akinek a 22-23. hét körül kislányt mondtak, az is maradt?
Figyelt kérdés
A szonográfus elég határozottan mondta, meg is mutatott csíkokat a baba lába között. Nem egy tippelős fajta, ezt mondta magáról és a 18. héten emiatt még nem is nyilatkozott.
Nagyon boldog vagyok, remélem így is marad a kis drágám. :-)
2010. aug. 9. 13:40
1/7 anonim válasza:
Nekem ugyan fiút mondtak a 20. héten és kukacosan is született. Néha viszont úgy sikít, mint egy kiscsaj. :)
Gratula a Lányodhoz! Nőjön nagyra!
2/7 anonim válasza:
Én 24 hetesen voltam 4D-n, akkor 80 százalékra mondták hogy kislány. Most 31 hetesen voltam megint ultrahangon, még mindig kislány :)
3/7 nini24 válasza:
Szia!
18. hetin 70%ra mondták, hogy lányka, nagyon érti pedig a doki a szakmát:) 22 hetesen már 98% volt. 26 hetesen a 4d-n a csaj már az első képkockánál kérdezte, ugye kiscsaj? :))) Azt hittem elsírom magam a boldgságtól :)) 30. héten szintén azt mondták, már nem nő kukaca... :) És mind más orvos volt, tehát tuti :))
Most 34 hetes kismamu
5/7 anonim válasza:
A 27. hétig lányok voltunk. Most 11 hete itt szuszog a pici FIAM! :-)))) Szerintem ez ritka ami náluk volt!!!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok!!! Mindenkinek sok boldogságot!
2010. aug. 9. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!