Olyan anyukát keresek, aki átesett redukción. Hogy működik a folyamat? Ki volt az orvos aki végezte?
Kedves 1-es! :-)
Köszönöm! Pontosan így van. Ha még nincs rossz tapasztalata az embernek, akkor bízik, hiszen miért is ne tenné? Vannak jól és rosszul végződő sztorik, mint minden egészségügyi helyzetben. Csak nem mind1 az előzmény és a kockázat mértéke...
Furák az emberek a 47 éves kismama barátnőmet a környezete titokban lehurrogta, hogy miért vállal ennyi idősen gyereket, pedig fittebb, mint én valaha is voltam és nagyon vágytak rá, első baba...
Engem meg a komoly kockázati tényezők ellenére vad idegen emberek győzködni próbálnak privát üziben is.
Köszönöm a jó szándékot és a tényleg előre vivő segítséget, ami a jó 5letekre és a kérdésfelvetésre irányult! :-)
Igen, egyszer találkoztam vele, akkor még a Róbert Károly Klinikán tanulta a szakmát az orvosomtól :-) Többet nem igazán tudok róla; de ennek kapcsán megtaláltam a genium-med-et. Nagyon érdekes! Még egyszer köszönöm, sok boldogságot a 3 lurkóval! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!