Fáj, mikor pisilek. Nem csíp, hanem úgy belül a húgycső fáj. És folyamat úgy érzem, h mennem kell pisilni. Mi lehet a bajom? 18/L
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 20:13
1/9 anonim válasza:
Hólyaghurut húgycsőgyulladással. Igyál sok vizet, tegyél oda valami meleget (forróvizes flakon a két lábad közé), és ha holnapra nem lesz jobb, menj el dokihoz!
2/9 anonim válasza:
Este lefekvés előtt igyál cickafarfű-teát, legalább 2 decit. előtte menj el pisilni, hogy éjszaka minél később kelljen újból kimenned és bent maradjon a tea. Mindenképpen menj orvoshoz.
3/9 anonim válasza:
Húgyúti fertőzés lehet. Nekem is volt már. Ha nagyon fáj vagy véreset pisilsz akkor menj el az ügyeletre, ott felírnak neked antibiotikumot amitől rendbe jössz. Ez nőknél előfordul főleg nyáron.
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi a válaszokat, megnyugtattak. Holnap viszem is a pisit orvoshoz. Meg a praktikákat is kipróbálom, már csináltam teát (bár csak kamilla van itthon), meg meleg vizes palackot.
2012. aug. 13. 21:12
5/9 anonim válasza:
Szia! :) Remélem semmi bajod nem lesz sem most, sem soha az életben!!! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
6/9 anonim válasza:
Ha felfáztál, akkor jó a melegvizes palack, de ha bacilusod van, akkor a meleg csak segíti őket a szaporodásban.
7/9 A kérdező kommentje:
Az orvos megnézte a vizeletemet, valami genny meg fehérje vagy mit beszélt, és kaptam rá gyógyszert:) Úghogy lassan csak jobb lesz
2012. aug. 14. 13:30
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi-köszi:) Amúgy most néztem, Supraxot kaptam rá:)
2012. aug. 14. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!