Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Légzésfigyelő szülői egységgel...

Légzésfigyelő szülői egységgel, bébiőrfunkcióval, hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Kicsit amatőr kérdésnek tűnhet, de első babások vagyunk:)Az érdekelne, hogy ha pl a baba az emeleten alszik és leviszem a vevőt a földszintre azon látom h a babával minden rendben? Esetleg ha felsír azt "hallhatom" vagy láthatom a vevőn? Angelcare AC301 vagy 401 beruházásán gondolkodunk. Köszi 38 hetes kispapa:)
2008. nov. 11. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kedves leendö apuka!

Látni a babát ezeken nem tudod , de minden egyes mozdulatát hallani fogod a szülöi ,kijelzi Neked hogy hány fok van a babónál illetve ha túl mélyen aludt el a baba és nem úgy szuszog ahogy kellene akkor is riasztani fog.

Mi az AC 420 ast használjuk - ez csak bébiörző , de nagyon meg vagyunk vele elégedve.A szülöi egységen állitható a hangerö és még nem történt meg hogy nem jelzett amikor a babóca felébredt.A kiságyban lévö egységen tudod állitani az érzékenységi szintet , ha a baba megmozdul már hallani fogod ami a kiságyban történik.

Biztonságot nyújt ugyhogy csak ajánlani tudom.

2008. nov. 11. 21:55
 2/3 anonim ***** válasza:

én 301est vettem vegul, mert olcsobb volt sokkal, a homersekletet mutatja, meg azt hiszem ejjeli fenyt is biztosit. ebayen rendeltem, remelem hamarosan megérkezik.

lehet rosszul tudom (de akkor majd kijavitanak :D), de ahogy levettem 3 reszbol all az egesz.

az egyik az egy érzékelo lap, amit a matrac alá kell tenni

a masodik rész ami a babánál van, az mutatja a homersekletet, meg annak van ejjelifeny funkciója

a harmadik a szuloi egyseg, ami gondolom jelez, ha gond van

az akusztikus riasztas gondolom a sipolas, a vizualis riasztas meg gondolom a villogás.

150 meter korul van a hatotav, szoval szerintem siman leviheted a foldszintre

2008. nov. 11. 22:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Kedves leendő apuka!

Mi nap, mint nap használjuk az AC 301-est, és bizony még a mocorgást is jelzi - sistergés szerű hanggal. A baba "hangadásást" pedig élő egyenesben. 120 méteres a hatótávolsága a szerkezetnek (sajnos ez nem tudom, hogy elég-e nektek a földszintre, de én az udvarra is ki tudok menni). Szóval a szülői egység (bébiőr) jelzi a mozgást, a hangot illetve természetesen ha a baba nem úgy vesz levegőt, ahogy kellene. Mindehhez fény jelzések is tartoznak (piros és sárga fény).

A kiságy mellett lévő egységen 3 csatorna használható a bébiőrhöz, illetve több üzemmód is van a baba figyelésére (mozgás; hang; hang és mozgás; hang, mozgás és tik). Nagyon praktikus, hogy hálózatról és elemről egyaránt működtethető, illetve a szülői egységhez tölthető elem, és töltő is van.

Kicsit össze-vissza voltam, de remélem, hogy sikerül benne eligazodni.

Könnyű szülést!!! Remélem, te is ott leszel a szülőszobán! :)))))

Zita (29 hetes kislány anyukája)

2008. nov. 11. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!