Sos!? 2napja kiderült vesekövem van és 4hetes terhes vagyok! Tegnap egyszer volt halvany piros verzesem de elmult. Voltam orvosnal, a picit jo helyen latta. Most reggeli pisilésnél èlénk vörös vérzèst tapasztaltam. Több is mint tegnap!
Figyelt kérdés
Nemetorszagban elek, itt holnap fogad az orvosom! Korhazban nem adnak itt sem infuzior sem utrogestant hogy megmaradjon a pici! Azt csak a nőgyogyaszom irhat fel! Volt akinek ilyen, és igy is megmaradt a babócája?2019. máj. 15. 07:08
1/15 anonim válasza:
A felfázásra nem adtak semmit?
Telefonon sem segít a doki?
2/15 anonim válasza:
Illetve vesekőre bocsánat. Honnan jön a vér? Ha vese eredetű, akkor a húgycsőből kell jöjjön.
3/15 anonim válasza:
Kizárt hogy 4 hetesen látott valamit.Még csak most kéne megjönnie.Ilyenkor még petezsákot sem lát.Elírtad a hetet talán?A vér amugy nagyon nem jó.Ha terhes is vagy,valószínű nem marad meg.
4/15 A kérdező kommentje:
2019.04.06.an volt meg utoljara. 2napja azt mondta szamitas szerint 6hetes, de kissebb valojaban, ami biztos hiszen 7napig menstrualtam eleve akkor amikortol ok szamoljak. 2mm-esnek latta a picit.
A vesekőre kaptam antibiotikumot. Meg egy fajdalom csillapito kupot. (Ami semmit sem er)
2019. máj. 15. 07:58
5/15 anonim válasza:
6 hetes vagy. A terhesség első napja az orvosi számításban az utolsó menstruáció első napja.
Honnan jön a vér? Hüvelyből, vagy húgycsőből?
6/15 A kérdező kommentje:
Mindkét helyről 😭
2019. máj. 15. 08:11
7/15 anonim válasza:
Sajnálom :(
Biztos vagy benne? Egyébként társulhat hozzá felfázás és hüvelygyulladás is. Nem feltétlenül van baja a magzatnak.
9/15 anonim válasza:
Ötletként pisilj bele egy pohárba úgy, hogy előtte megmosod magad és csak a húgycső nyílásodhoz tartod, a hüvelyedhez meg odaügyeskedsz egy összehajtott wc-papírt. Akkor kiderül, hogy hüvelyedből jön-e a vér (ez esetben lehet sajnos, hogy vetélsz is) vagy a veséd miatt van a vérzés (ez nem érinti a babát, de nem kezelve már érintheti, ezért kaptad az antibiotikumot, viszont hormont hiába adnának rá).
10/15 A kérdező kommentje:
8as igen mert be is van gyulladva a vesém, a vesekő az extra, csak reggel sietve irtam!
2019. máj. 15. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!