Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon halvány a terhességi...

Tundom kérdése:

Nagyon halvány a terhességi tesztem. Lehetek terhes? A tegnap reggeli is nagyon halvány volt a mai is az, de talán egy picit jobban látható.

Figyelt kérdés

2017. febr. 2. 07:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Naponta 4-5 kerdes arrol szol, hogy a pozitiv teszt pozitiv? Igen, az. 2 csik az pozitiv teszt.
2017. febr. 2. 07:54
 2/5 anonim ***** válasza:
A csík az csík
2017. febr. 2. 08:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak mert nekem az első gyerekkel erős volt mind a két csík.Ezért furcsálom ezt a halványt.Penteke mult héten kellett megjönni.Volt egy enyhe rozsaszínes vérzés pár nap,de az nem menstruacio.A mellem azótai is fáj.És a hasam mint ha meg akarna jönni.
2017. febr. 2. 08:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezer mondják hogy 2 naponta érdemes tesztelni mert akkor sokkal láthatóbb a 2csík közötti különbség.

Egy nő 2 terhessége is mindíg más általában. Ez a baba lehet később fogant vagy egy kicsit lassabban termelődik a hcgd mint ezelőtt.

13hetes kismama

2017. febr. 2. 13:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Voltam dokihoz látni még nem lát semmit,de vett vért hétfőn lesz eredmeny.Cistam nincs de azt mondta lehet hormonzavar :'(
2017. febr. 3. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!