Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Görcsölget a hasam alja és...

Görcsölget a hasam alja és barnás-rózsaszines folyásom van, ez gondolom nem túl jó, mit tegyek?

Figyelt kérdés
5-6 hetes terhes vagyok, és nagyon ideges...!
2007. dec. 6. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A folyás önmagában még nem probléma, a görcsölgetés sem. Attól vagy ideges, hogy ez történik, vagy attól görcsöl, hogy ideges vagy? Próbálj meg mindenesetre megnyugodni, a kímélet és a pihenés a legfontosabb. Ha van Magne B6-od, nyugodtan vegyél be, egyébként pihenj! Ha hosszabb ideig vagy erősen görcsöl, kérdezd az orvosod! Ne aggódj, biztos nincs semmi gond! Vigyázz magatokra!
2007. dec. 6. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet, a mensesed most jönne meg, és van akinél megjön, vagy csak ilyen barnás folyást okoz.

A hasfájás normális, olyan mintha megjönne érzés, mert nő a méhed, még vagy 5 hétig kitart.-(

Ha nem erős a görcs és nem vérzel, akkor semmi gond.

De hogy megnyugodj, nyugodtan keresd fel az orvosod:)

2007. dec. 7. 09:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is 2 napja barnás, rózsaszínes folyásom volt 5 hetesen. Elmentem az orvoshoz, aki közölte, hogy a vérzés egy méhszájsebből származik. A baba még nagyon kicsi, (2mm) még szívműködése nincs, mindenesetre kaptam egy kúpot. Ha nyugtalan vagy, és szeretnél választ kapni, mindenképp keresd fel az orvosod, ártani nem árthat, enélkül csak stresszeled magad. Sok sikert, és egészséges babát!
2007. dec. 7. 09:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Irány a doki, ilyenkor ő a legokosabb! Lehet természetes is, sokaknál előfordul a terhesség elején, de lehet, h sárgatesthiányod van, vagy vmi egyéb, az meg vetéléshez vezethet, de tudnak rá adni gyogyit és akkor minden rendben lesz. Így vagy úgy a találgatás és a stressz nem vezet semmire, majd a doki megmondja gond van-e vagy nincs.
2007. dec. 7. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!