Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, aki úgy dönt, vagy...

Van olyan, aki úgy dönt, vagy úgy döntött, hogy örökbeadja a kisbabáját, mert abortuszt nem akar?

Figyelt kérdés
Mit érez, vagy mit érzett amikor odaadta a Babát?
2010. júl. 6. 16:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél! Kérj jogi segítséget, hátha törvénybe ütközött az elbocsátásod. Van ingyenes jogi segítségnyújtó szolgálat. Ugye Magyarországon laksz? Másrészről biztosan tudsz igényelni különféle támogatásokat, kinek adnának, ha neked nem - ebben a védőnőd biztosan tud segíteni. Az apuka pedig nem úszhatja meg ennyivel, lehet gyermektartás iránt pert indítani, ehhez kérhetsz ügygondnokot (ügyvéd helyett) és a bírósági perhez költségmentességet a rászorultságod alapján. Ha van jövedelme, kénytelen lesz fizetni, nincs mese. Ne hagyd, hogy a helyzeted miatt elveszítsd a kisbabádat! Az örökbeadás annyiból is problémás, hogy addig is hogy fogsz tudni dolgozni, eltartani magad terhesen? Egyáltalán munkát találni?
2010. júl. 6. 17:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hány hetes terhes vagy? Én 30 hetes és szintén egyedül maradtam terhesen. A párom már oda is költöztette az új barétnőt. :-( Annyira nagyon ki vagyok bukva, de erősnek kell lennem és neked is. mindig van megoldás. Én albérletbe költöztem, bár engem a szüleim, testvéreim és barátaim is támogatnak. Hol laksz? lehet, hogy én is tudnék segíteni. Keresnénk valami megoldást. Ne add örökbe a picit, szégyellem mert nekem is megfordult a fejemben, és e miatt lelkiismeretfurdalásom van azóta is. Kegyetlen a sors, de mindig van kiút. Légy erős és mutasd meg, hogy sikerül tovább lépned. Egyébként a picim egy 4 éves kapcsolat gyümölcse. Undorító minden pasi, csak a farka után megy.
2010. júl. 6. 19:59
 13/20 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezzel én is rájöttem. Akiben a legjobban bíztam, akit a legjobban szerettem, így bánik velem...borzalmasan fáj! Én 8 hetes vagyok még, tehát lenne választásom, de nem tudom megtenni szerintem... De az, hogy senki, tényleg senki nem támogat, így nem tudom mi lesz, hova mehetek... :( Megtakarított pénzem sincs. Semmim nincs, "csak" egy gyerek a pocimban... De nagyon aranyosak vagytok, köszönöm! Egyébként Budapesten lakom.
2010. júl. 7. 11:57
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem a kérdésre válaszolok..de valamilyen alapítvány nem tudna segíteni? Az anyaotthon megoldás lehetne valameddig..Annyira sajnállak...a helyzeted. Ha úgy döntesz, hogy megtartod írj az e-mail címemre szívesen küldök ruhákat, amit tudok.
2010. júl. 7. 22:58
 15/20 anonim ***** válasza:

Budapesten keresd meg A Menedek Alapitvagy Mamas

otthonat.Hidd el fognak neked segiteni!!!

elerhetoseguk:

[link]

2010. júl. 8. 22:09
 16/20 anonim ***** válasza:
mi történt veletek azóta? remélem minden rendben van!
2010. júl. 11. 14:32
 17/20 A kérdező kommentje:
Minden rendben, összeházasodtunk azóta a párommal, és már nagyon várjuk a Picit, kisfiúnk lesz! :) Most 35 hetes vagyok, szóval már nincs sok vissza! :) Köszönöm mindenkinek a választ, a segítséget és a támogatást! Jó, hogy vannak ilyen emberek!
2011. jan. 13. 12:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy jóra fordult minden :) Sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!
2011. jan. 13. 15:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök hogy minden ilyen jó irányt vett! .. és hogy telik az idő nemsokára babáztok.. de jó is lesz. :) Jó egészséget kívánok nektek!
2011. jan. 13. 21:01
 20/20 várakozás válasza:
100%

hát, az első válaszadót nem túlzottan értem.

inkább megölnéd a gyermeked,mintsem, h egy gyermekre váró pár szép életet biztosítson neki????!!!

talán akkor védekezni kellene...

de ha nem védekezik vki (v védekezik, de mégis jön a baba), akkor meg hagyja megszületni azt a kis életet és gondoljon az olyan párokra, akik éveket (jelen esetben mi 7. éve várunk rá) várnak arra, h végre karjukban tarthassanak egy gyermeket, még akkor is, ha nem a vér szerinti!

ahogy látszik, én a másik oldalon állok. így nem tudom beleélni magam a kérdéses élethelyzetbe. de azt tudom, h amikor méhen kívüli terhességem miatt feküdtem a kórházban, akkor az abortuszra érkező nők összes gyermekével futottam volna haza!!!!!!!! minddel akár, mert én sajátomként szeretném a másét is!

és ennyi év után már szinte mindegy, h kié a gyermek... csak én is anya szeretnék lenni!

a kérdésre visszatérve: érdekes módon, Amerikában sokkal több nő szüli meg gyermekét és adja örökbe, mint aki elveteti. Mert vhol a Te gyermekedet is várják akár és a te gyermeked is boldogan nőhet fel!

2011. dec. 4. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!