Van olyan, aki úgy dönt, vagy úgy döntött, hogy örökbeadja a kisbabáját, mert abortuszt nem akar?
Budapesten keresd meg A Menedek Alapitvagy Mamas
otthonat.Hidd el fognak neked segiteni!!!
elerhetoseguk:
hát, az első válaszadót nem túlzottan értem.
inkább megölnéd a gyermeked,mintsem, h egy gyermekre váró pár szép életet biztosítson neki????!!!
talán akkor védekezni kellene...
de ha nem védekezik vki (v védekezik, de mégis jön a baba), akkor meg hagyja megszületni azt a kis életet és gondoljon az olyan párokra, akik éveket (jelen esetben mi 7. éve várunk rá) várnak arra, h végre karjukban tarthassanak egy gyermeket, még akkor is, ha nem a vér szerinti!
ahogy látszik, én a másik oldalon állok. így nem tudom beleélni magam a kérdéses élethelyzetbe. de azt tudom, h amikor méhen kívüli terhességem miatt feküdtem a kórházban, akkor az abortuszra érkező nők összes gyermekével futottam volna haza!!!!!!!! minddel akár, mert én sajátomként szeretném a másét is!
és ennyi év után már szinte mindegy, h kié a gyermek... csak én is anya szeretnék lenni!
a kérdésre visszatérve: érdekes módon, Amerikában sokkal több nő szüli meg gyermekét és adja örökbe, mint aki elveteti. Mert vhol a Te gyermekedet is várják akár és a te gyermeked is boldogan nőhet fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!