Van olyan, aki úgy dönt, vagy úgy döntött, hogy örökbeadja a kisbabáját, mert abortuszt nem akar?
nem is olyan rég:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Én sem tudnám megtenni, abban a pillanatban bele is pusztulnék:-(
Pár hónapja kórházban voltam, ott volt egy 23 éves anyuka, aki a kórteremben mellettem feküdt, ő pont ezt tette.
Bement a kórházba, megszülte a kislányát, majd a legjobb barátnőjének adta örökbe. Már van egy kisfia is, akit szintén örökbe adott...nem láttam rajta egyáltalán , hogy megviselte volna a dolog. Olyan jókat nevetgélt amikor látogatni jöttek a haverjai.Már arról beszélgetett az ismerőseivel, hogy akkor hétvégén hova mennek bulizni, és milyen jól be fognak rúgni.
Egyszer sem hozta ki a kislányát mondjuk megetetni, egyszer sem ment hátra hozzá, hogy megnézze a csöpséget!:-( Soha nem beszélt róla,mintha nem is létezne a két gyereke:-(
Amikor ezzel az anyukával találkoztam, akkor engem nagyon megviselt lelkileg, mert én akkor veszélyeztetett terhes voltam, vérzéssel kerültem be, és azon imádkoztam, nehogy korababa legyen, és elveszítsem őt:-(
Nem szülnék másnak gyereket, ez teljesen biztos!
Van egy sorozat az a cime, hogy "Varandos tinik" eredeti cime "16 and pregnant". Az elso seasonban is van 1 lany aki orokbe adta babajat, a masodik seasonban is van 1 lany akinek orokbe kellett adnia a picijet. Vonatkoztass el attol hogy tinikrol van szo. Nezd meg oket, kb 45 perces musorok. En vegig bogtem. Azt hiszem a Life Network musoran is lesz egy musor az orokbeadasrol az a cime hogy "Orokbefogadlak". A varandos tinikben van szo a szulo no erzelmeirol, vivodasairol.
Nekem a szivem megszakad mindig mikor arra gondolok, hogy mi lenne ha mas nevelne a pici fiam, ugyanis en is gondolkodtam rajta. Es most lelkifurim van hogy valaha is ilyen megoldasra gondoltam. De van hogy ez a legjobb megoldas..... de nagyon fajdalmas, en sose tudtamvolna megbocsatani magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!