Mennyire normális szerintetek, hogy 30. hétben már szédelgek egy nagy boltban, levegőért "kapkodok", néha leguggolok?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz a közérzetem, sok a savam is, irtó fáradt is vagyok. Pedig itthon vagyok, pihenhetek szinte akármennyit, de most még a főzésnek sem tudok nekiállni...2019. máj. 8. 12:48
11/13 A kérdező kommentje:
Huh, köszönöm, igazad lehet. Egy ideig egyébként figyeltem is a szénhidrátokra, de "cserébe" a zsírosabb kajákat válasutottam, amitől meg epepangádom lett és epegörcsök kínoztak. Mivel az rettenetsen fájt, felhagytam az "óvatosan a szénhidrátokkal" elvez és inkább a zsírosat kerültem. Most már inkább próbálok szezonálid zöldségeket, gyümölcsöt enni és kihúzni ezekkel a végéig. Köszi a tippet!
2019. máj. 8. 20:58
12/13 anonim válasza:
A hagyományos szódabikarbóna szintén nem ajánlható, mert bizonyos körülmények között az anyai és a magzati sav-bázis egyensúlyt felboríthatja, valamint folyadék visszatartással jár.
13/13 anonim válasza:
Nyugodtan ihat . Nekem a nőgyógyászom is megerősìtette ezt + én terhesen sokszor ittam .. és láss csodát itt fekszik melletem a 2 éves makk egészséges gyerekem. Bìrok az ilyen okoskodó embereket..xd terhesen levegőt se vegyen mert árthat a babának ez a koszos levegő..😂😂🙈🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!