Mennyire normális a terhesség legelejétől meglévő szapora pulzus?
Állítólag normális .... bár nem tudom a tied mennyi ?
Az enyém elejétől fogva 90-95 volt alacsonyabb vérnyomással tehát pl 100/60 95 pulzus
Most 20 hetesen is marad ilyen 100 körül de a pulzusom is inkább 100 körül mozog , nekem a dokim/vedonom erre nem mondott semmit ... egyébként semmi bajom nincs , nek vagyok rosszul se semmi !
Egy ajulasom volt kb 14. Héten de ott a vérnyomásom esett le ilyen 80 körülre szóval mivel már a beagyazodastol kezdve a szervezeted azon dolgozik hogy fenntartsa a terhességet ezáltal jobban dolgozik teljes egészében , beleértve a szívet is !
De mondom nekem nem volt szivdobogas érzésem csak a vérnyomás mero mutatta meg hogy magasabb így ha nem merném nem is tudnék róla !
Viszont ha neked szivdobogas erzesed is van azért azt jelezd a dokinak/vedononek ! Inkább feleslegesen szólj mint hogy baj legyen !
Mennyire szapora? Mert nem mindegy?
Nem vagy ideges vagy izgatott a terhessegtől?
Minél előbb orvos,és vérvétel!
Nekem kb.csak a 4.hónaptól volt magas általában(100-110),mind3 terhesség alatt,de vagy vashiány,vagy vérszegénység vagy a pajzsmirigy csinálta.Ugye több vért keringetsz,na de ez még a legelején nem hiszem,hogy azért.
Esetleg a hormonok hozták ki,plusz időjárás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!