Miért csúnyúlnak meg a nők terhesség után?
Persze tisztelet a kivétel nagyon sok csinos anyukát ismerek. De többségében azt látom hogy valahogy szülés után olyan előnytelenek lesznek az anyukák.
Elhízás, csúnya bőr, csúnya zsíros haj stb.
Egyrészt mert terhesség után csökkennek bizonyos hormon szintek, amik terhesség alatt a bőrt széppé teszik, ha ezek csökkennek, kialakulhatnak az arcon bőrbetegségek, akné meg ilyesmi. Ugyanez a helyzet a hajjal is, szülés után nekem is jobban zsírosodott, sőt hullott is, az ösztrogén miatt.
Másrészt pedig, van akinek a gyereke kólikás, fogzik, nem alszik, ilyenkor anya vele van ugye, és ha éjjel nappal rendelkezésre állsz... hát örül az ember ilyenkor ha létezik, nem hogy még csinos is legyen 0-24..
Végül pedig, ezt te valami kötekedős kérdésnek szántad? Vagy mi felindulásból írtad ki?
Végül pedig, ezt te valami kötekedős kérdésnek szántad? Vagy mi felindulásból írtad ki?
Abszolút nem, mert rengeteg kivétel van hála istennek.
Csak egyik kolléganő visszajött és olyan csinos vonzó nő volt, mostmeg.....
Apukák miért? Nem szültek, nem szoptattak, nem kavart be a hormonoknak egy terhesség. A többség békésen átalussza, amíg a felesége sétálgat a beteg gyerekkel fél éjszaka.
Mégis elég sokan eresztenek pocakot, elkezdenek kopaszodni, és megöregednek. Főleg akkor feltűnő, ha 5 éve nem láttad.
Biztos azért,mert neked már nem akar tetszeni...😁
Hormonok,nemalvás,idegeskedés,uncsi házimunka,kiszipolyozták az összes életet belőle.De,majd lesz jobb!
Amúgy annyira változó,hogy néz ki egy anyuka.Én csak azt utálom,mikor a havonta látogató barátaink(férjemé) minden egyes alkalommal,jaj,te megint fogytál...Közöd?Miért,eddig kövér voltam??!!Biztos fogyózom szoptatás alatt.Ja,nem.
Szoptatok,3 gyereket látok el,kordinálok,hordom őket ahova kell,házimunka,sokszor nemalvás,idegeskedés,betegeskedés,kicsit lefogyaszt.Rám így hat,amellett,hogy pajzsmirigybeteg vagyok.Mivel kezelve van,lehet ezért nem hizok el.Sokaknak meg lehet pont nem vizsgálják ki.
Élethelyzettől is függ,alkati kérdés is.Van akire a terhesség,szoptatás vagy nemszoptatás előnytelen.Ez van.Te kedves kérdező,jól nézel ki?Mit csinálsz szabadidődben?Edzel?Alszol?Hazamész melóból,pihensz eleget?Már este 8-10kor alszol..Jaaa,hát így könnyű jól kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!