Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hány hetesen vetteket...

Ti hány hetesen vetteket észre, hogy a régi ruhaitok már szüksek nektek?

Figyelt kérdés

8 hetes vagyok, de már azt érzem, hogy minden szorít(melltartó, nadrág) és kényelmetlen.

Ti hogy voltatok /vagytok ezzel?

2019. máj. 5. 17:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
A melltartóimat a 10. hétre le kellett cserélnem, a nadrágaimon pedig kb 12 hetesen kezdtem érezni, hogy kezdenek szűkebbek lenni, de igazából most 32 hetesen is simán rám jönnek, csak már övet nem teszek bele. Összességében, a melltartóimat leszámítva nem változott a ruhatáram.
2019. máj. 5. 17:47
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
10+5 hetes vagyok, néhány napja elmentem vásárolni, mert a nadrágjaim szűkek. Amúgy is hízásra hajlamos, túlsúlyos kismama vagyok, de azt vettem észre, hogy inkább a hasam és a derekam körmérete nőtt. Mivel nyári-őszi nagypocakos leszek, már lenge szoknyákat is vettem, bő felsőket.
2019. máj. 5. 18:15
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Én nagyon vékony vagyok és már a hatodik héten annyira meg voltam puffadvaz, hogy a szűk farmerjaim nem jöttek rám. A merevítős melltartók szinte az elejétől fogva zavartak. Én vettem egy terhes nadrágot és pár leggingset, mert nem volt kényelmes semmi más. Esténként akkora a hasam, mint egy 4 hónapos kismamának, pedig csak 9 hetes vagyok.. a lényeg, hogy ne szorítson és ne érezd korlátozva magad. Kívülről meg úgysem látszik hogy kismama cucc. Biztos más aki eleve más testalkatú én szinte rögtön felszedtem 3 kilót és ugye puffadok
2019. máj. 5. 18:48
 4/11 anonim ***** válasza:
83%

6. héttől. 8. Héten már kismama nadrágot kezdtem hordani. Semmi értelme, hogy kényelmetlen legyen neked vagy a babának...

Most a 30. héten járok, és összességében a nadrág méretem nőtt egy számmal, tehát annyira sokat nem szedtem fel.

2019. máj. 5. 19:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Kb 10 hetesen kezdett szűk lenni a nadrág, de még tudtam hordani, 15 hetesen már sokszor kigomboltam napközben, most 20 hetesen már nem tudom begombolni sem.

Nekem lassan nő a hasam, pocakom 16 hetesen kezdett lenni. 8. héten még csak max poffadtam.

2019. máj. 5. 21:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért lettünk lepontozva? Talán annyira nehéz elképzelni, hogy nem jöttek ránk a szűk ruháink hát hetesen? Küldjék képet mekkorára puffadt a hasam rögtön az elején? A kérdésre válaszoltunk, ez egy nyitott kérdés, mindenki a saját tapasztalatát írja le, időt szán rá, nem kell leértékelni, csak mert valaki nem tudja elképzelni hogy egy nagyon vékony nőn hamarabb látszik az állapota
2019. máj. 6. 06:50
 7/11 A kérdező kommentje:

Alapból én is vékony vagyok, semmit nem híztam még, de a farmernadrágok csak állva kényelmesek, ha le ülök akkor annyira szorít, hogy ki kell gombolnom. Puffadok mint állat :D biztos az miatt van, de ennyire hogy ne jöjjönek rám a nadrágjaim?

Melltartóim se kényelmesek, inkább sportmelltartót használok.

2019. máj. 6. 12:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Mint fentebb leírtam teljesen normális hidd el
2019. máj. 6. 12:59
 9/11 khniki ***** válasza:
100%
6 hetesen kellett új melltartót vennem, aztán kb.a 8-9. héttől már csak leggingset tudtam hordani. 14. héttől vettem a kismama ruhákat.
2019. máj. 6. 13:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
7-8 hetesen már kényelmetlen voltak a nadrágok a nagy puffadás miatt, 12. hétre már a melltarók is kényelmetlenek lettek most 20 hetesen meg már minden kényelmetlen :D
2019. máj. 6. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!