Mit csináljak hogy újra a régi legyek?
Az első 3 hónapban elviselhetetlen hányinger ételundor keserítette meg az életem.
Azóta is megmaradt az ételundorom a húsoktól a mai napig öklendezek.
Öklendezni szoktam bár most talán visszaszorult ez is de ettől még van.
Van hogy napközbe 5× rámjön és köhögtet a hányás szóval öklendezek
Rendíkül szr érzés..
Fujj..
És a másik hogy álomkórba vagyok minden nap kénytelen vagyok 2 órát délután aludni annyira álmos vagyok..
Furcsa mert látom mások tök fitten ébrednek egész nap energiabombák én meg émelygek és szédülök bealszom😄
Mikor múlik ez el?
Ja és folyton gyümit kívánok édes dolgokat tortát stb.
Meg a jégkrémet
Mikorég nem tudtam hogy baba van akkor is az volt szinte a legelső jel hogy vizes jégkrémet vettetem párommal miközbe kint -10 fok volt
Apum azt momdja Icebaby lesz a sok jégkrém miatt.
😄
Mások azt mondják fiam lesz mert mamám szentül meg van győzödve ha bal kézzel állok fel akkor fiú..
Még a tüneteim egyértelműen lányt mutatnak.😅
14 hetes km
Mi a kérdés??
Ez amúgy mit jelent?
“
Mások azt mondják fiam lesz mert mamám szentül meg van győzödve ha bal kézzel állok fel akkor fiú..
Még a tüneteim egyértelműen lányt mutatnak."
Ne haragudj, de bszrtam a röhögéstől! Te tényleg gyereket fogsz nevelni? Nagyon érdekel, hogy mégis mire.
Off de nyilván látszik az írásomon mi a poén és mit gondolok komolyam
El kéne azon gondolkodni hogy aki másról azt feltételezi hogy ezeket komolyan vedzi az mennyire hülye 😅
Teljesen ugyan ebben a szituban vagyok marmint rosszullet formajaban....16 hetes vagyok es most kezdtem csak igazan hanyni :D ...plusz tornek a fogaim,kihullott a hajam ( vitaminok,egeszseges taplalkozas ellenere),eves kozben megundorodok es kihanyom szoval...nem vagy egyedul :)
Hitegetnek,hogy fel ido utan jobb de nem tudom,azt mondtak eloszor 12 het utan jobb lesz es csak mas jott elo :D
Egy szo mint 100 ez ilyen,van aki tunet mentes van aki okadik meg a 30. Heten is :)
Bennem az tartja a lelket,hogy hamar eltelt ez a 16 het is a tobbi is eltelik es a vegen talalkozom a kis eletem ertelmevel :)
Kitartas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!