Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak hogy újra a...

Mit csináljak hogy újra a régi legyek?

Figyelt kérdés

Az első 3 hónapban elviselhetetlen hányinger ételundor keserítette meg az életem.

Azóta is megmaradt az ételundorom a húsoktól a mai napig öklendezek.

Öklendezni szoktam bár most talán visszaszorult ez is de ettől még van.

Van hogy napközbe 5× rámjön és köhögtet a hányás szóval öklendezek

Rendíkül szr érzés..

Fujj..

És a másik hogy álomkórba vagyok minden nap kénytelen vagyok 2 órát délután aludni annyira álmos vagyok..

Furcsa mert látom mások tök fitten ébrednek egész nap energiabombák én meg émelygek és szédülök bealszom😄

Mikor múlik ez el?

Ja és folyton gyümit kívánok édes dolgokat tortát stb.

Meg a jégkrémet

Mikorég nem tudtam hogy baba van akkor is az volt szinte a legelső jel hogy vizes jégkrémet vettetem párommal miközbe kint -10 fok volt

Apum azt momdja Icebaby lesz a sok jégkrém miatt.

😄

Mások azt mondják fiam lesz mert mamám szentül meg van győzödve ha bal kézzel állok fel akkor fiú..

Még a tüneteim egyértelműen lányt mutatnak.😅

14 hetes km

2018. ápr. 21. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kérdés??

Ez amúgy mit jelent?

Mások azt mondják fiam lesz mert mamám szentül meg van győzödve ha bal kézzel állok fel akkor fiú..

Még a tüneteim egyértelműen lányt mutatnak."

Ne haragudj, de bszrtam a röhögéstől! Te tényleg gyereket fogsz nevelni? Nagyon érdekel, hogy mégis mire.

2018. ápr. 21. 21:19
 2/6 A kérdező kommentje:

Off de nyilván látszik az írásomon mi a poén és mit gondolok komolyam

El kéne azon gondolkodni hogy aki másról azt feltételezi hogy ezeket komolyan vedzi az mennyire hülye 😅

2018. ápr. 21. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem ia tudok, de hajlando se lennek normalis, ertelmes valaszt adni. Ne szenvedjel mar
2018. ápr. 21. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se jött le, hogy mi a kérdés. Nyilván elmúlnak majd a terhestüneteid, legkésőbb a szülés pillanatában. Ennél konkrétabbat senki sem fog tudni jósolni neked, mert minden terhesség más.
2018. ápr. 21. 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor leszel újra a "régi" ha megszülsz mert a szülessel elmúlnak a terhességi tünetek. Ezt nem tudtad?
2018. ápr. 22. 07:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Teljesen ugyan ebben a szituban vagyok marmint rosszullet formajaban....16 hetes vagyok es most kezdtem csak igazan hanyni :D ...plusz tornek a fogaim,kihullott a hajam ( vitaminok,egeszseges taplalkozas ellenere),eves kozben megundorodok es kihanyom szoval...nem vagy egyedul :)

Hitegetnek,hogy fel ido utan jobb de nem tudom,azt mondtak eloszor 12 het utan jobb lesz es csak mas jott elo :D

Egy szo mint 100 ez ilyen,van aki tunet mentes van aki okadik meg a 30. Heten is :)

Bennem az tartja a lelket,hogy hamar eltelt ez a 16 het is a tobbi is eltelik es a vegen talalkozom a kis eletem ertelmevel :)

Kitartas!

2018. ápr. 22. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!