Védőnőt kötelező körbevezetni a lakáson amikor először látogat el hozzám?
Figyelt kérdés
2008. nov. 11. 17:11
1/6 anonim válasza:
Nem. Legalábbis nálam mikor volt csak a konyhába ültünk le beszélgetni egy fél órára aztán ment is tovább.
2/6 anonim válasza:
Nálunk ugyanúgy mint az előttem válaszolónál. Kb. 45 percet volt, de csak kint ült le az étkezős részen.
3/6 anonim válasza:
Mi is leültünk beszélgetni az étkezőbe, nagyon kedves volt. Aztán kiváncsiságként benézett,h ez lesz a babaszoba:). Nem vezettem körbe, ö kérdezte hol tudunk leülni, ahol tud irni is. Akkor hozta a recepteket.
Üdv.
37hetes kismami
4/6 anonim válasza:
Nem kell körbevezetni. Mi leültünk a nappaliban, beszélgettünk és ennyi. Persze az előszobában és a nappaliban jó alaposan szemügyre vette a dolgokat. Gondolom ebből is le tudta vonni, hogy nem vagyunk szutykos disznók, és nem kell ellátnia takarítási és alapvető higienés tanácsokkal.
5/6 anonim válasza:
A lakásban szerintem csak akkor "kell" körbevezetni ha te meg szeretnéd mutatni . Ha már a picihez megy ki akkor illik a fürdőbe vezetni hogy meg tudja mosni a kezét mielött a babához nyúlna .
6/6 anonim válasza:
Hát elviekben a családlátogatás azt jelenti, hogy megnézi, milyen körülmények között éltek.
Én körbevezettem, de teljesen zavarban volt végig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!