Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A méhszájamra valami 2000-et...

A méhszájamra valami 2000-et mondott a doki, ez mi pontosan? Vigyáznom kell, de mennyire?

Figyelt kérdés
2008. nov. 11. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekem is annyi. A méhszáj 2 újjnyira rövidült.

Hány hetes vagy? Nekem már vagy 8 hete ennyi, most vagyok a 29. hétben, de azóta nem változott. Ne eröltesd meg magad, ne emelj sokat....ami jól esik csak annyit.

Boldog babavárást

2008. nov. 11. 16:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!én most vok 23hetes,de ikerterhes!sztem ezért is félt annyira a dokim.
2008. nov. 11. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a legelejétől fogva 2000-es az érték. Most egy hete 36 hetesen nézte utoljára az orvsom és akkor is annyi volt. Pedig igazából én nem pihentem egyfolytában, csak amikor fáradtabbnak éreztem magam. 38. hétben lévő pocakos
2008. nov. 11. 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem az 5. héttől 2000-es (méhnyak 1 cm-rel meg van rövidülve, méhszáj zárva, de a dokim egyáltalán nem aggódott emiatt, nem is volt eddig semmi problémánk, holott már 29 hetes vagyok.

A fontos az az, ha fáradsz, akkor azonnal pihenj le, és ne emelgess.

2008. nov. 11. 16:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is 2000, a doki semmi extrát nem mondott. Azt mondta, hogy utólag is ennyi volt és hogy jó.

27 hetes kismami

Boldog baba várást

2008. nov. 11. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!