Mikor menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Menstruációtól számítva 4 hetes 5 napos terhes vagyok. Tudom, hogy ilyenkor még alig látszik valami, de mikor menjek, hogy kizárják a méhen kívüli terhességet?2019. máj. 2. 18:02
1/5 anonim válasza:
7. Héten érdemes, akkor már szívhang is biztodan van :)
2/5 anonim válasza:
A méhen kívüli terhesség nem túl gyakori és vannak tünetei, tehát csak emiatt felesleges elmenni, kivéve ha már máskor is voltak ilyesmi gondjaid. Normális esetben bőven elég a hetedik héten menni, akkor már van szívhang
3/5 anonim válasza:
7-8. héten érdemes elmenni alapvetően, de ahogy érzed, ami megnyugtat. Ha nagyon izgulsz, stresszelsz, hogy minden rendben van-e, akkor érdemes elmenni, hogy jobban érezd magad. Az első várandósságomnál én is elmentem már 5 hetesen... és persze érdemben még nem tudtak sokat mondani, de valahogy biztonságban éreztem magam tőle. A másodiknál persze már csak 8 hetesen mentem először :)
4/5 anonim válasza:
Hatodik hét környékén, kivéve ha valami indokolja, hogy korábban menj.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Lemondtam az időpontot, majd 7 hetesen megyek. Remélem nem lesz baj!
2019. máj. 4. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!