Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ez, vagy menjek...

Normális ez, vagy menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés

11. hetet toltom, es neha olyan “gorcs” vagy szuro erzes van, ez normalis? Megijedtem ez picit erosebb volt mint eddig, de csak par percen at tart.

Koszonom a valaszokat! :)

2019. márc. 6. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia, ilyen görcsök, szurkálások nekem is voltak, tágul a méhed :) Biztos, minden rendben van, de ha nagyon aggódsz, menj el egy soronkívüli ultrahangra, meg fogják nézni.
2019. márc. 6. 11:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Vettem be most 2 db magnerotot és leültem, így sokkal jobb. Már nem is az hogy fáj hanem feszül kicsikét és olyan érzés hogy állandóan kell mennem wcre , hirtelen megijedtem hogy normális e ez :/
2019. márc. 6. 11:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez folyamatosan lesz. Ezzel semmit nem tudsz tenni, nyulnak az izmok, az inak...
2019. márc. 6. 11:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, megijedtem ne hogy baj legyen
2019. márc. 6. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem csodálom, én is megijedtem annak idején, mindentől féltem :) Picit dőljél le, ha van lehetőséged, az is segít.
2019. márc. 6. 11:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem irodai munkám idején volt ez, ijesztő, de terhesség végéig szinte kísér majd :)

A dupla magnézium jó ötlet, én még pluszban vettem egy fini milka táblacsokit, pár szem gyümölcsöt, csináltam egy multivitaminos itókát, felpolcoltam a lábam és megnéztem egy részt a kedvenc sorozatomból😝

Nyilván a polcolt láb, pihenés és a magnézium segít :) amikor így érzel, tedd ezt, neked is jó, babának is!

de ha erősebb görcsölés, vérzés, szédülés társul akkor menj dokihoz. Inkább ezerszer feleslegesen, mint baj legyen!

Boldog babavárást!

2019. márc. 6. 13:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm csajok a megnyugtatást, hálistennek elmúlt azóta és a dupla magnerot segített meg a kis pihenés!

Aki szintén most várja a kicsit annak boldog babavárást, akinek meg már ott a kis manó gratulálok neki és sok egészséget!😊❤️

2019. márc. 6. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!