Normális ez, vagy menjek orvoshoz?
11. hetet toltom, es neha olyan “gorcs” vagy szuro erzes van, ez normalis? Megijedtem ez picit erosebb volt mint eddig, de csak par percen at tart.
Koszonom a valaszokat! :)
Nekem irodai munkám idején volt ez, ijesztő, de terhesség végéig szinte kísér majd :)
A dupla magnézium jó ötlet, én még pluszban vettem egy fini milka táblacsokit, pár szem gyümölcsöt, csináltam egy multivitaminos itókát, felpolcoltam a lábam és megnéztem egy részt a kedvenc sorozatomból😝
Nyilván a polcolt láb, pihenés és a magnézium segít :) amikor így érzel, tedd ezt, neked is jó, babának is!
de ha erősebb görcsölés, vérzés, szédülés társul akkor menj dokihoz. Inkább ezerszer feleslegesen, mint baj legyen!
Boldog babavárást!
Köszönöm csajok a megnyugtatást, hálistennek elmúlt azóta és a dupla magnerot segített meg a kis pihenés!
Aki szintén most várja a kicsit annak boldog babavárást, akinek meg már ott a kis manó gratulálok neki és sok egészséget!😊❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!