Az baj ha nem hízok?
Ha az uh szerint növekszik a baba,akkor nincs gond. Igaz,én sovány alkatú vagyok,de az első 2 trimeszterben szinte alig híztam. Aztán egyre jobban,a végére +20kg volt rajtam.
Szóval,ne aggódj,ha a baba rendben van! Még van elég időd hízni. De azért,mert az orvos mondott vmit,ne kezdd el szándékosan hízlalni magad! Egyél minnél egészsegesebben,sétálj sokat! Mindent tégy úgy,ahogy a szervezeted kívánja,a babának az jó,ha te is jól érzed magad. Jó egészséget!
Ha ezt mondta akkor az a doki egy kókler. Mindenki tudja, hogy a baba az anya "testéből" táplálja magát. Nem kell zabálni attól hogy valaki terhes, pont emiatt mítosz csak a "kettő helyett kell enni".
De csak hogy példát mondjak: barátnőm teljesen egészséges ikerbabákat szült, holott kb. 30. hétig csak fogyott vagy stagnált. Ugyanis magas volt a cukra, tehát CH diétára volt fogva, pedig nagyon vékony csaj. Sosem volt olyan vekony laba és karja mint terhesen, és jéé a babák (kettő is!) mégis kifejlődtek teljesen.
Az orvos baromságot beszélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!