Létezik, hogy a más fajta terhesvitamintól hízok?
Hónapokkal ezelőtt volt egy terhességem,ahol sajnos elvesztettük a babát. Nem szedtem terhesvitamint , hanem az orvosom tanácsára csak külön folsavat, D vitamint , vasat és magnéziumot.
Minden értékem teljesen jó volt, a babát nem emiatt vesztettük el.
Akkor első trimeszterben nem híztam semmit. 20 hetesen jártam plusz 2 kg nál.
Egyébként normál alkat vagyok, de mivel a pajzsmirigyem alulműködik, mindig nagyon kell figyelnem az étkezésemre.
Ugyanannyi kalóriás (180 gramm szénhidrátos) diétát tartottam akkor is, most is.
Most egy terhes multivitamint szedek és 3 kgt híztam ugyanolyan étkezés mellett kb. 2 hónap alatt.
Cukrom rendben (terheléses is).
Pajzsmirigy hormonom is normál tartományban van.
Létezik hogy a multivitamintól hízok?
(most vagyok 7 hetes terhes).
De a biológiai magyarázata egyszerűen nem fér a fejembe, hogyan lehet ugyanazzal a mennyiséggel mégis gyarapodni? :O
Na mindegy, nem fér a fejembe.
Bocsánat lemaradt hogy korábban az orvosom azt mondta, hogy csak azért hízlalhatnak a multivitaminok mert megnövelik az étvágyat és többet is eszik az illető, így aztán jóhogy hízik.
De nálam tutira nem ez van...
Vitamintól nem hízhatsz! Az orvos álláspontjával értek egyet.
Szerintem ezt a terhességedet máshogy veszi a szervezeted. Így jobban raktároz. Mindössze ennyi
De akkor nem raktározott a szervezetem semmit most meg igen? Még csak 7 hetes vagyok, tehát az lényegében még csak 5 hetes , akkor is soknak találom a 3 kgt- félek a végére gurulni fogok :(
A mozgás ugyanaz, erősítő jellegű torna, jóga, gyaloglás , kismama torna, gerinc jóga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!