Miért érzem ezeket az enyhe mensitruációs szerű görcsöket? Illetve ilyen fajta hasmenés eseten mi a teendő?
Sziasztok!
12 hetes ikres kis mama vagyok, múlthét szerdán voltam dokinál,ő teljesen egészségesnek találta a két babát. Akkor gondoltam, hogy fellélegezhetek, hisz 11 hetes voltam.
A hétvégén enyhe mensis görcsök törtek rám, amik el múltak 30 másodpercen belül, de folyton vissza tértek. Most ez a fájdalom átváltott szeméremcsonti fájdalomra, gondolom oda hasít ki a fájdalom. Holnap megy ultrahangra, picit megijedtem. Leválltottam a béres magne b6-ot (mert ugye ettől megy a hasam) magnesii citricire, tegnap óta, hogy bevettem már kevésbé érzem ezeket a dolgokat, jobban inkább a szeméremcsontom fájdogál. Amit még korainak tartok, hiába a két baba, hisz még most is annyira kicsik.
Félek, hogy ezek a görcsök rosszat jelentenek. Olvastam valahol, hogy valakinek 11 hetesen hasonló tünetekkel halt el a baba, nagyon rettegek. Féltem őket, holnap megyek dokihoz, aki megnézi őket. De ha esetleg valakinek hasonló tapasztalata, legyetek őszinték, mindent meghallgatok, mert akárhogy is van túl fel kell készülnöm.
Persze mondtak a körülöttem élők mindent, nőnek a babák, húzódnak a szalagok. Nem gondolom, hogy ilyen koran ezt meg kellene éreznem, pláne nem menstruációs görcsökkel :( :(
A másik meg, hogy a magne b6-tól megy a hasam. Iszom a normaflore-t, amit ajánlottak a gyógyszertárba, és a zsíros ételeket is kerülöm. Talán ez is lehet valami baj forrása.
Köszönöm előrre is a válaszokat!!!!:)
Igen, kb. 1-2 nap múlva enyhülnie kell a hasmenésnek. Mennyit szedsz magnéziumból?
Amúgy a normaflore egy nagy semmi, egy natúr joghurt is többet ér.
Aranyosak vagytok nagyon!
Beteg volt a baba, de ezt nem firtatnám ha nem gond, elég rossz időszak volt, nehezen tettük túl magunkat rajta. :)
A hasmenés már nem játszik közre! :) köszönöm a hasznos infókat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!