Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt fogászati...

Terhesség alatt fogászati vizsgálat csak egyszer ingyenes?

Figyelt kérdés

Elmentem ma először terhességi fogászati vizsgálatra, mindjárt be is tömött egy fogam. Holnap betöm egy másikat is, de azt mondta, már fizetnem kell a 300 ft-ot, mert csak egyszer ingyenes.

VAgy csak időszakonként egyszer? mert 24 hét körül kell menni megint, vagy ne jól tudom?

2007. dec. 6. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Terhesség alatt végig ingyenes minden. 1-szer kötelező a vizsgálat.
2007. dec. 6. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Erre nekem egyszer egy fogászati aszisztens válaszolt, mert nekem első alkalommal is elkérték.Akkor ingyenes ha belenéz a szádba és megállapítja hogy minden oké, ha viszont tömni kell vagy fogkövet leszedni (nekem minkettőt kellet) akkor az már vizit díjas.Szerintem ez kész röhej de tényleg így van.Nekem már első alkalommal is fizetni kellett. 19 hetes kismama
2007. dec. 6. 19:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is úg tudom, hogy terhesen ingyenes. Érdekes lenne, ha mindenhol másképp lenne...
2007. dec. 6. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg kiskönyvel ingyenesnek kell lennie minden viizsgálatnak.(Meg is lepődtem,amikor először visszaadták a vizitdíjamat.)
2007. dec. 6. 20:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Teljesen Ingyenes!! Mindegy,hogy mit csinálnak. Tömnek,huznak,fogkövet szednek...

Én nemrég szültem és elég sokat jártam a fogorvoshoz és csinált mindent. :)

2007. dec. 7. 07:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség alatt mindvégig ingyenes függetlenül attól, mit csinál veled a fogorvos!!!!Sajnos, ahol elkéri a kismamától a vizitdíjat, ott visszélés van, ne hagyjátok magatokat!!!!!A terhes mamáknak INGYENES mindenfajta vizsgálat!
2007. dec. 9. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!