Nektek is fájogatott így a méhetek?
Figyelt kérdés
Már korábban is előfordult egyszer-egyszer, de a 3. trimeszter óta pár napja fájdogál odalent... nem olyan erős, de kellemetlen. Valamikor egész éjszaka is fájdogál enyhén. Ez normális? Keményedés nem jár vele,2019. ápr. 28. 13:10
1/14 A kérdező kommentje:
Hasonló ahhoz, mikor menstruáció előtt készülődik a méhem, onnan tudom hogy majd meg fog jönni.
2019. ápr. 28. 13:13
2/14 anonim válasza:
Igen fájdogál. 37.hétes vagyok a 3.gyerkőccel. Teljesen normális, ez a jóslófájás. 😊készülődik a méhed a szülésre.
3/14 A kérdező kommentje:
neked mióta van? én most a 28. héten vagyok... azt gondoltam a jósló nem ilyen, legalábbis a terhesgondozóm azt mondta nem feltétlen jó ez a fájdalom, ahogy így leírtam, hogy ilyen menstruáció előtti állapotra emlékeztető érzés.. de ha keményedés is járna vele, akkor szóljak neki..
2019. ápr. 28. 20:12
4/14 A kérdező kommentje:
ja, de hozzá tette, hogy konkrétat nem tud így rá mondani, gondolom egyrészt minden szervezet más, annyi minden történik ilyenkor a testben, természetes hogy készül a méh.. mégis aggaszt, mert megnyugtató választ sem tudott adni, és mindig a legrosszabb jut az ember eszébe.. uh meg csak 3 hét múlva lesz
2019. ápr. 28. 20:15
5/14 A kérdező kommentje:
az internet is máshogy írja le a jóslót.. nem tudom.. nekem múltkor egész nap fájdogált, akkor nem is foglalkoztam vele, hisz már 1-2 alkalommal máskor is előfordult... de most hogy napok óta tart... és szinte egész nap... valamikor pár órára elmúlik.. de múltkor pl. nem voltunk itthon, álltam járkáltam, tök jól volt... talán kimozgattam a fájdalmat járkálással? elég érdekes
2019. ápr. 28. 20:25
6/14 anonim válasza:
Nekem pl.:a 20.hét óta fájdogál. De igazából akkor is hasonló fájdalmat éreztem mikor nyúltak a méhszalagok. 28.hetesen nem a legjobb érzés de a jósló fájás pont az ami mozgásra vagy meleg fürdő/zuhany hatására elmúlik. Magnéziumot szedsz?
7/14 anonim válasza:
Egyik gyerekkel sem fájt így. 🤷🏼♀️
8/14 Fiatallányka válasza:
Én a 30. héttől érzek nagyon hasonlót mint amit leírsz, és egy kis séta hatására mindig alábbhagy.
A dokim szerint teljesen normális.
Ha továbbra is tart vagy erősebb azért nézesd meg magad lehet hogy felfázás vagy valami fertőzés erősíti fel a fájdalmat.
Minden jót Neked! ☺️
35 hkm
9/14 anonim válasza:
Nekem is így volt, a 7.héttől egészen végig. Magnéziumon éltem, attól jó volt. Dokim mindig megnyugtatott hogy ez normális, méhszájam se nyílt szerencsére.
10/14 A kérdező kommentje:
szedek magnéziumot, amíg nem fájt semmi csak napi 250mgt szedtem, most duplát kezdtem, lehet még több kéne, ugye? melyik fajtát ajánlanátok?
2019. ápr. 28. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!