Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
A testemen azt érzem hogy változott, hogy terhes vagyok.minden terhességi tünet passzolt(gyakori vizelési inger, hányinger,faradekonysag, stb) Érzem hogy nem sima bebeszeles magamnak... emberek is mondjak h hiztam. (Ennek ellenére vizelet teszt negatív, vérből hcg negativ, ultrahang 10. Héten negatív). Most lennék a 16. Héten ha minden igaz, és érzem hogy nincs rendben valami. Azért írom ezt mert angol fórumokon olvastam hogy van olyan hogy minden teszt (Hcg, ultrahang) ellenére valaki terhes, illetve hogy későn 12-13. Héten látszik az ultrahangon valami.2019. ápr. 26. 19:48
31/41 anonim válasza:
Hát ezen sírva röhögtem 😂😂 Láttál te már terhes pocit? Sőt te már a kérdés kiírásakor elvileg a 16. héten voltál azóta eltelt 2 hét akkor nem így nézne ki a hasad hanem úgy ahogy az utolsónak, ha kisebb is akkor aem így néz ki egy terhes pocak. Még mindig nem vagy terhes. Légyszi menj már el egy pszichiáterhez. A családod mit szól ehhez az agymenéshez?? Remélem a párod legalább észreveszi, hogy mentálisan nem vagy ép...
32/41 anonim válasza:
Ha kiemeled még százszor, akkor sem vagy terhes...
33/41 anonim válasza:
Most komolyan? Hányszor emeled ki még a kérdést? Nem volt elég hogy küldtem neked pocakos képet mert ugy néz ki egy Terhes has, és nem ugy mint a tied. Ha behuztam nekem is olyan volt a hasam. De kicsit sem hasonlit egy terhes, várandós pocakhoz. Keressünk neked egy jo pszichiátert? 😂😂
Ne emelgesd ki mert senki sem fogja irni hogy igen terhes vagy!
34/41 anonim válasza:
Hagyjátok, majd ha eltelik 10 hónap és túlhordással se szült meg, sőt akkor se fogja látni az ultrahang se, akkor talán elhiszi hogy nem terhes.
De csak talán. 😂
35/41 anonim válasza:
Hogy vagyunk, hogy vagyunk, kedves kismama? Mozgolódik már a baba? Mert ha jól számoltál, már a 19. hetet is betöltötted, ficánkolnia kell rendesen. Orvos látott-e már? Mármint persze pszichiáterre gondolok, mert a nőgyógyásznak itt sok teendője nincsen...
37/41 anonim válasza:
Nahányadik hónapban vagy? Mozog már? 🤣🤣🤣
39/41 anonim válasza:
Valószinű neki is már a mellkasán alszik a baba..
Kiváncsi lennék én is.. Igen csak eltünt a kérdező!
40/41 anonim válasza:
Dehogy tűnt el, csak azóta írt egy csomó másik álterhességes kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!