Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
A testemen azt érzem hogy változott, hogy terhes vagyok.minden terhességi tünet passzolt(gyakori vizelési inger, hányinger,faradekonysag, stb) Érzem hogy nem sima bebeszeles magamnak... emberek is mondjak h hiztam. (Ennek ellenére vizelet teszt negatív, vérből hcg negativ, ultrahang 10. Héten negatív). Most lennék a 16. Héten ha minden igaz, és érzem hogy nincs rendben valami. Azért írom ezt mert angol fórumokon olvastam hogy van olyan hogy minden teszt (Hcg, ultrahang) ellenére valaki terhes, illetve hogy későn 12-13. Héten látszik az ultrahangon valami.

2019. ápr. 26. 19:48
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
75%

Igaza van az elöttem szólonak. Te beteg vagy. Orvosra lenne szükséged, keress fel egyet. Nem vagy terhes. Felfoghatnád! Ne emeld ki a kérdésed, semmit nem érsz el vele. Én most vagyok 15 hetes terhes. Már látszik ahasamon, tudjuk hogy milyen nemű a babánk.. 5hetesen már ott volt. És 4hét 5naposan voltam HCG vérvételen ami szintén kimutatta több ezer volt a HCG-m.

Szoval TE NEM vagy terhes! Fogd fel! Sehol nincs már olyan elalvult gép ami ne mutatná a terhességet!

2019. máj. 6. 11:43
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok

A kérdező nem is válaszol csak folyton kiemeli a kérdést, de nem fog más választ kapni. Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy de egy jó szakember tud segíteni. Én a 16. hétben vagyok és már kezd nőni a pocakom, a babám pedig 2 mm volt még csak 6 hetesen és már a szíve is dobogott.

2019. máj. 6. 16:15
 13/41 A kérdező kommentje:
Akkor mitől lehet hogy kerekebb a hasam és barna a mellbimbóm, és az apró fehér mirigyek is megjelentek a bimboudvarban?
2019. máj. 6. 17:54
 14/41 anonim ***** válasza:
Veled komoly problemak vannak kerdezo! Nem veszed eszre magad? Teszt negativ, ultrahang nem mutat terhesseget, mi ez az agybaj nalad, hogy te megis terhesnek hiszed magad? De most komolyan.
2019. máj. 6. 17:59
 15/41 anonim ***** válasza:

Szerintem meg hormon problémád van

Ir pl.

2019. máj. 6. 19:02
 16/41 anonim ***** válasza:

Valószínű igaza van az előttem szólóbak...

De inkább azt mondanám, hogy egyszerűen nem tudja elfogadni a kérdező a tényt, hogy nem terhes. Mondhatom ez én, a többiek, az ORVOS...

2019. máj. 6. 20:02
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Hű hát ez tényleg beteg...

Már irtam itt neked..

Én ma voltam UH-n 15+2napos vagyok és már 11cm a Babám

Ha terhes lennél látnák.

Olyan nincs hogy senki sehol nem lát semmit.

Fogadd el.. Beképzeled magadnak.

Beteg vagy.. Keress fel szakorvost és ne itt emeld ki folyton a kérdésed..

2019. máj. 6. 20:54
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Már én is válaszoltam neked... De még mindig nem tudom megérteni...

Valahol a sajnálat és a felháborodás között vergődöm xd

2019. máj. 6. 22:04
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok

Uhh ez durva. Én sajnállak de kezdek komolyan ideges lenni. 😅 Te figyu dobjál már fel egy képet az allítólagos “nagyobb hasadról” hadd lássuk mi is. Nekem most kezs gömbölyödni na de én tényleg terhes vagyok 😀 Ha ennyire képes vagy magadnak bebeszélni a dolgot valószínűleg a tested produkál is tüneteket, ez pszichés dolog. Ezért vannak tüneteid. Ha így folytatod pár hét múlva már magzatmozgást is érezni fogsz aztán megszülsz egy semmit. Na de viccen kívül kérlek ne legyél ennyire buta! Menjél egy orvoshoz és hidj neki ha azt mondja, hogy nem vagy terhes. Lehet hormonprobléma valóban, de lehet, hogy tényleg már annyira bemagyaráztad magadnak, hogy vannak tüneteid na de attól még nem fog baba fejlődni benned értsd meg!!

2019. máj. 7. 09:06
 20/41 anonim ***** válasza:

17es meg még nem tudom hányasvagyok.

Nekem is most kezd még csak gömbölyödni.. Túl a 15.héten.

Nem értem az ilyeneket.. Ennyire hogy lehet unatkozni?

Elmebaj nagy baj... Erre lehet orvos sincs. 😂😂😂

Amugy a másik kérdésed jelentve lett... Ott már elárultad magad hogy csak szórakozol..

2019. máj. 7. 10:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!