Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
A testemen azt érzem hogy változott, hogy terhes vagyok.minden terhességi tünet passzolt(gyakori vizelési inger, hányinger,faradekonysag, stb) Érzem hogy nem sima bebeszeles magamnak... emberek is mondjak h hiztam. (Ennek ellenére vizelet teszt negatív, vérből hcg negativ, ultrahang 10. Héten negatív). Most lennék a 16. Héten ha minden igaz, és érzem hogy nincs rendben valami. Azért írom ezt mert angol fórumokon olvastam hogy van olyan hogy minden teszt (Hcg, ultrahang) ellenére valaki terhes, illetve hogy későn 12-13. Héten látszik az ultrahangon valami.

2019. ápr. 26. 19:48
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

19-es vagyok.

Neeeee. Valaki komolyan ennyire idióta és ennyi szabadideje van, hogy ezzel szórakozik, hogy full hülyének tetteti magát és kérdéseket irogat ki? Egyébként még az elején gondoltam erre, hogy lehet csak “vicc” de olyan naív vagyok, hogy azt hittem nincsenek ennyire elmeroggyant emberek akik ezzel szórakoznak. Figyi kérdező ez még nagyobb mentális probléma utal mint az ha beképzelnéd a terhességed. Kezdj valamit az életeddel mert ez nagyon gáz.

2019. máj. 7. 11:20
 22/41 A kérdező kommentje:
Milyen másik kérdés? Nem szorakozom.
2019. máj. 7. 16:58
 23/41 anonim ***** válasza:
Amugy letezik alterhesseg, mint betegseg. Kutyaknal gyakoribb, de ez meg egy opcio. De ahhoz is szakember kell.
2019. máj. 10. 20:12
 24/41 A kérdező kommentje:

[link]

Itt a kép a hasamrol.

2019. máj. 11. 18:42
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy kifejezetten vekony no hasa. Ha nem csak szorakozol itt, tényleg keress szakembert.
2019. máj. 11. 23:11
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

De miért húztad be a hasad?

Alul meg kitoltad....

Mondtam már! Pszichológus!

2019. máj. 12. 09:22
 27/41 anonim ***** válasza:

Persze a szimpla hízás vagy puffadás vagy hogy már két napja nem kakáltál szoba se jöhet...

De állítsd azt nyugodtan hogy terhes vagy, még akkor is ha azt mondja hogy nem vagy az. Cáfoljd meg az orvostudományt! Szabad, de felesleges. De ha az ismerőseidnek is ezt mondod akkor később röhej tárgya leszel...

Ha megszületik azért küldj képet :D

2019. máj. 12. 12:37
 28/41 anonim ***** válasza:

Uramisten.. Egy terhesnőnek nem igy néz ki a hasa!

A tiednagyon csunya.. Behuztad es ki is nyomtad...

Fogd márfel hogy nem vagy terhes! NEM vagy TERHES! Meg mutassam a hasam? Milyen terhesen?

Tényleg neked orvos kell!

2019. máj. 12. 13:38
 29/41 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyen a terhes pocak!

Bocs a bugyis kép miatt...

2019. máj. 12. 13:42
 30/41 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

[link]

[link]

13hetes az elözö kép.

Ezeken 15 hetes!

2019. máj. 12. 13:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!