Elmennétek 18 hetesen Görögbe,1 hétre úgy, hogy a busz csak oda egy teljes nap?
Szia! Én megmondom neked őszintén, Görögországba még nem terhesen se mennék busszal... az valami halál. Én voltam egyszer, kb. 30 órát buszoztunk összesen, nagyrészt a hegyekben, a szerpentinen. És én sem bírom a buszt, végig is hánytam az utat. Pár évvel később autóval voltunk, össze sem lehet hasonlítani. A párodnak szólhatsz, hogy neked milyen vezetési tempó a kényelmes, vagy álljon meg egy kicsit. A buszon ez már necces...
Mi Prágába megyünk (akkor leszek 10 hetes), és bár nem egy nagy táv, mégis csak autóval.
28 hetes vagyok de már 3 "nyaraláson" vagyok túl.Most jöttünk haza Görögből,igaz mi pont a terhesség miatt repcsivel mentünk.Így kibírható:))Augusztus elején Egyiptomba megyünk pedíg akkor már 32 hetes leszek.Mégis bevállaltam:)Persze csakis repülővel(Egyiptomba amúgy is csak repcsivel).
Bánhatod,hogy kihagyjátok az utat,rettentő meleg a tenger és olyan jó érzzés volt pocakkal napozni a szikrázó homokban:)))
Írtam menjetek vonattal, mi már vonatoztunk fénykorunkban Athénig, ráadásul ez 93-ban volt.
Sokkal kényelmesebb.
Mondjuk én nem hagynám, hogy a párom döntse el:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!