Ez minden BKV busszal így megy? 3 buszt vártam meg, ebből kettő alacsonypadlósnak volt írva, hát min a 3 régi busz volt!
Jobb, ha nem próbálsz a menetrendhez igazodni...
Nálam a rekord az 6. busz volt, amire fel tudtam szállni a nagy babakocsival. Az volt alacsony padlós. A többi régi, lépcsős...
Ekkor döntöttem el, hogy ez így nem mehet tovább, és vettünk használtam egy könnyű, de mégis stabil sport kocsit, amit egymagam is fel tudok rakni gyerekkel együtt a lépcsős buszokra is. Aztán lehet pislogni a bámészkodóknak!
Mellékesen jegyezném meg, hogy azóta bezzeg egyre többen akarnának segíteni, mióta kis kocsival járunk. Amíg a naggyal mentünk, egy kezemen meg tudom számolni, hányan próbáltak segíteni.
Ezért volt kengurum, most kendőm a kicsihez...
A rekordot egy gipszelt kezű srác tartja, aki a tömött megállóban segíteni akart nekem feltenni a kocsit.
A haverja meg ott rötyögött rajtam(évfolyamtársam volt a fősulin, látásból ismertem) de nem mozdult volna meg.
És inkább gyalogoltam a "tűző napon".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!