Ti bemennetek ambulanciara? Nem "dobnanak ki" onnan evvel?
18hetes terhes vagyok.
Az orvosomat (TB-s) ma felkerestem, de szabadsagon van, jeleztem a recepcion, hogy ugy erzem gond van, szeretnek soron kivul menni, majus 2re kaptam idopontot...
A problemam, hogy sokszor gorcsol a hasam, szinte egesz nap, es zoldes(?) nyakdugo szeru 1-2 cm-es folyasom van minden nap. Nem viszket, nem budos, nem csip, csak aggaszt.
Mit csinaljak?
Mennjek be az ugyeletre?
Szeretnem, ha minel elobb elobb latna egy orvos a baba miatt...
(Masodik terhessegem, elsovel nem volt ilyen problemam)

A rendelőintézetben nincs soron kívüliség.
A kórház nőgyógyászati osztályára menj, ahol egyébként van ügyelet. Persze ahogy írták az üldgélésre számolhatsz. A sürgősségin sem fognak ellátni, mert az ottani orvos nem szakorvos.

Voltam a klinikan, nagyon rendesek voltak, meg a baba nemet is megmondta az orvos, vagyis inkabb megerositette, mert mar tudtuk, hogy kislany. :)
Szerinte bovebb folyasom van, terhesseg is okozhatja, de nem zold es nem a nyakdugo darabja van benne, irt fel valami huvelyflora- helyreallito kremet, meg emeljem a magneziumot, esetleg a 20.hetig mehet a Nospa. Semmi koraszulesre utalo jelet se talalt...
Most mosakodtam, en meg mindig zoldesnek latom, de az tuti h nem hofeher...
Viszont, megnyugodtam, jo h bementem "feleslegesen", igazatok volt, inkabb 2x potyara, minthogy 1x ne es baj legyen!
Azert ezt a folyast 2het mulva a sajat dokimnak is jelzem, a biztonsag kedveert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!