Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti bemennetek ambulanciara?...

Ti bemennetek ambulanciara? Nem "dobnanak ki" onnan evvel?

Figyelt kérdés

18hetes terhes vagyok.

Az orvosomat (TB-s) ma felkerestem, de szabadsagon van, jeleztem a recepcion, hogy ugy erzem gond van, szeretnek soron kivul menni, majus 2re kaptam idopontot...

A problemam, hogy sokszor gorcsol a hasam, szinte egesz nap, es zoldes(?) nyakdugo szeru 1-2 cm-es folyasom van minden nap. Nem viszket, nem budos, nem csip, csak aggaszt.

Mit csinaljak?

Mennjek be az ugyeletre?

Szeretnem, ha minel elobb elobb latna egy orvos a baba miatt...

(Masodik terhessegem, elsovel nem volt ilyen problemam)

2019. ápr. 24. 13:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg nem ügyeleti ellátás (az rendelési időn túl van éjszaka meg hétvégén), amire gondolsz, "csak" nem magán és nincs időpontod, de ha mondod, hogy terhes vagy és akut a problémád, valószínűleg fogadni fognak bármelyik kórházban, maximum üldögélhetsz egy sort előtte. Én is volt már, hogy hamarabb el tudtam intézni sztk, a népszerű magánorvosom meg csak jó pár héttel később fogadott volna.
2019. ápr. 24. 14:50
 12/18 anonim ***** válasza:
23%
Kerdezem, nem tudom a valaszt, ilyenkor az orvosok mit tudnak csinalni 18 hetesen? Mi az, amiben ilyenkor gyorsan segiteni tudnak?
2019. ápr. 24. 15:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha fertőzése van, akkor adnak rá gyógyszert, hogy kikezelje mielőtt feljebb "mászik" és problémát okoz.
2019. ápr. 24. 15:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Rendelési időben nem engedik, hogy kivárd a sorod akut problémával?? Nem értem.
2019. ápr. 24. 16:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

A rendelőintézetben nincs soron kívüliség.

A kórház nőgyógyászati osztályára menj, ahol egyébként van ügyelet. Persze ahogy írták az üldgélésre számolhatsz. A sürgősségin sem fognak ellátni, mert az ottani orvos nem szakorvos.

2019. ápr. 24. 17:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Pécsen 15 ora utan a nogyogyaszati klinikan van ugyelet. En egy husz ft os pecsetelo verzessel is berohantam es ellattak mindig,uh,rendesek. En bemennèk. Ha tenyesztes kell,nyilvan nem lesz eredmeny
2019. ápr. 24. 17:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia! Én a kórházban szedtem össze ilyen fertőzést 18 hetesen, amikor visszatartáson voltam bent. Zöld folyásom volt, Klion kúpot írtak fel.
2019. ápr. 24. 18:14
 18/18 A kérdező kommentje:

Voltam a klinikan, nagyon rendesek voltak, meg a baba nemet is megmondta az orvos, vagyis inkabb megerositette, mert mar tudtuk, hogy kislany. :)

Szerinte bovebb folyasom van, terhesseg is okozhatja, de nem zold es nem a nyakdugo darabja van benne, irt fel valami huvelyflora- helyreallito kremet, meg emeljem a magneziumot, esetleg a 20.hetig mehet a Nospa. Semmi koraszulesre utalo jelet se talalt...

Most mosakodtam, en meg mindig zoldesnek latom, de az tuti h nem hofeher...

Viszont, megnyugodtam, jo h bementem "feleslegesen", igazatok volt, inkabb 2x potyara, minthogy 1x ne es baj legyen!

Azert ezt a folyast 2het mulva a sajat dokimnak is jelzem, a biztonsag kedveert.

2019. ápr. 24. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!